Τρίτη, 17 Ιούλιος 2018 19:59

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" Αποχώρησε ο Λιόλιος, παρελθόν και ο Μπεσσής

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ" Αποχώρησε ο Λιόλιος, παρελθόν και ο Μπεσσής

Ο Νίκος Λιόλιος ήταν από τους ελάχιστους παίκτες που ανανέωσαν αυτό το καλοκαίρι τη συνεργασία τους με τη “Μαύρη Θύελλα”, αλλά η ζωή έχει ανατροπές και ο 27χρονος αμυντικός αποτελεί παρελθόν πριν καν ξεκινήσει η σεζόν.

“Λόγοι οικογενειακοί και επαγγελματικοί δεν μου επιτρέπουν δυστυχώς να μπορέσω να φανώ συνεπής στις υποχρεώσεις μου για τη νέα σεζόν στην ομάδα της Καλαμάτας. Έτσι, μετά από επιθυμία μου, την οποία η διοίκηση έκανε δεκτή, δεν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σ’ αυτήν. Εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια σε όλους και στην ομάδα να πετύχει απόλυτα τους στόχους που έχει θέσει”, δήλωσε ο Ν. Λιόλιος στο επίσημο site της Καλαμάτας. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μετά από 3 χρόνια στην Καλαμάτα, αποφάσισε ουσιαστικά να σταματήσει το ποδόσφαιρο, ανοίγοντας νέους επαγγελματικούς ορίζοντες. Λόγω ηλικίας δεν θα σταματήσει πάντως το ποδόσφαιρο, αλλά θα ασχολείται πλέον αμιγώς ερασιτεχνικά και εφόσον του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις. Η σημερινή μέρα είχε και δεύτερη αποχώρηση για τη Μεσσηνιακή ομάδα. Ο υψηλόσωμος πορτιέρο Παναγιώτης Μπεσσής ζήτησε επίσης να αποχωρήσει μετά από δύο χρόνια στη μεγάλη ομάδα του νομού μας. Με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook ευχαρίστησε τη διοίκηση της Καλαμάτας, που δεν στάθηκε εμπόδιο στις φιλοδοξίες του. “ Ύστερα από 2 χρόνια ήρθε και η δίκη μου σειρά να αποχωρήσω από την ομάδα της Καλαμάτας...2 χρόνια γεμάτα με ανάμεικτα συναισθήματα! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συμπαίκτες μου για τις όμορφες στιγμές που ζήσαμε, τον φροντιστή κ.Αβραμη και τον φυσικοθεραπευτή κ.Μαυροειδη ! Ευχαριστώ επίσης την διοίκηση που δεν μου στάθηκε εμπόδιο στο να κάνω ένα βήμα παραπάνω και να προσπαθήσω να πετύχω τους στόχους μου! Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που μας στήριξε στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα! Εύχομαι η ομάδα να πάει εκεί που της αξίζει!!”, το μήνυμα του Π. Μπεσσή,

Κοντά σε Βούρα

Στα μεταγραφικά, η Καλαμάτα έχει αποκτήσει ως γνωστόν τους Κόκκαλη, Μίνγκα, Μπίζο, Τσόπελα και είναι σε προχωρημένες επαφές με αρκετούς παίκτες, με εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες. Ενας από αυτούς είναι ο Ηλίας Βούρας. Ο 30χρονος τερματοφύλακας είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τη “Μαύρη Θύελλα” και δεν αποκλείεται να ανακοινωθεί ακόμα και αύριο. Πρόκειται για έμπειρο γκολκίπερ, που μεταξύ άλλων έχει περάσει από την ΑΕΚ, τη Δόξα Δράμας και τη Νίκη Βόλου.