Τετάρτη, 18 Ιούλιος 2018 14:52

Αλλάζει σελίδα ο Πάμισος

Γράφτηκε από τον

Η ώρα για να αλλάξει σελίδα ο Πάμισος έφθασε, καθώς σήμερα στις 9 μ.μ. θα γίνει η γενική συνέλευση στην οποία θα ανακοινωθεί το νέο διοικητικό σχήμα που θα οδηγήσει τους “πράσινους” στη Γ’ εθνική.


Ο ιστορικός σύλλογος αναμένεται να περάσει στα χέρια ενός ομίλου εταιριών (Financial Corporation Group Ltd), με τον Βασίλη Σιδηρόπουλο να είναι επικεφαλής. Ο τελευταίος βρέθηκε –όπως έχουμε γράψει- τις προηγούμενες μέρες στη Μεσσήνη και είχε συνάντηση με τους ανθρώπους του Παμίσου, παρουσία και του δημάρχου της πόλης Γιώργο Τσώνη. Σε αυτή τη συνάντηση επιβεβαιώθηκε η αμοιβαία διάθεση για συνεργασία και πλέον μένουν κάποιες λεπτομέρειες για την επίτευξη της συμφωνίας. Γι’ αυτό τόσο τη Δευτέρα, όσο και χθες υπήρχαν συνεχείς επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές ώστε να “κλειδώσει” το “ντιλ” και ο Πάμισος να ξεκινήσει από άλλη αφετηρία τη νέα σεζόν.
Αν δεν αλλάξει κάτι, σήμερα θα γίνουν γνωστά τα ονόματα και οι ρόλοι των μελών στο νέο συμβούλιο.  Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Σιδηρόπουλος δεν “καίγεται”  για να αναλάβει τη θέση του προέδρου στο δ.σ, για την οποία υποψήφιοι είναι δύο παλιοί πρόεδροι του Παμίσου. Ο Γιώργος Πετρουλάκης και ο κουμπάρος του Δημήτρης Αντωνόπουλος.
Ο κ. Σιδηρόπουλος, ωστόσο, θα τοποθετήσει σε καίριες θέσεις δικούς του ανθρώπους.

Υψηλές προσδοκίες για τη νέα εποχή

Οσον αφορά τον προπονητή, επικρατέστερος είναι ένας παλιός γνώριμος των “πρασίνων”, ο Κώστας Κλάδης, ο οποίος τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε ομάδες εκτός Μεσσηνίας, ενώ έχει περάσει και από τη “Μαύρη Θύελλα”.
Ο Κλάδης γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον Πάμισο, που εφόσον αλλάξει σελίδα, θα αλλάξει και... στόχους.
Ο κ. Σιδηρόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν υψηλές προσδοκίες για τη νέα εποχή και ήδη σύμφωνα με πληροφορίες έχουν προσεγγίσει παίκτες με θητεία σε μεγαλύτερες κατηγορίες, προκειμένου οι Νησιώτες να πρωταγωνιστήσουν στη Γ’ εθνική.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Στην "Costa Navarinο” ο Χουλτ Στο Πεταλίδι ο Μηλίτσης »

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ