Τρίτη, 24 Ιούλιος 2018 18:01

Οι δέκα υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα της FIFA

Γράφτηκε από τον
Οι δέκα υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα της FIFA

Έγιναν γνωστοί οι δέκα υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα της FIFA με τους Ρονάλντο, Μέσι να είναι για ακόμη μια χρονιά στη σχετική λίστα. "Ντεμπουτάρουν" οι Εμπαπέ, Σαλάχ, Κέιν, Βαράν, Αζάρ και Ντε Μπράινε.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ολοκληρώθηκε εδώ και δέκα μέρες περίπου και η νέα σεζόν είναι προ των πυλών σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Οπότε ήρθε η ώρα να γίνουν γνωστοί και οι υποψήφιοι για τη Χρυσή Μπάλα της FIFA για το 2018 και την ποδοσφαιρική χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Η Marca έκανε γνωστή την δεκάδα των υποψηφίων στην οποία για μια ακόμα χρονιά έχουν συμπεριληφθεί οι Ρονάλντο, Μέσι οι οποίοι έχουν κερδίσει άλλωστε τα τελευταία χρόνια τον σχετικό διαγωνισμό.

Από εκεί και πέρα επανέρχονται στην σχετική λίστα οι Γκριεζμάν, Μόντριτς που είχαν και μια εξαιρετική παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενώ υπάρχουν και έξι παίκτες που για πρώτη φορά θα διεκδικήσουν τη χρυσή μπάλα. Αυτοί είναι οι Εμπαπέ, Σαλάχ, Κέιν, Βαράν, Αζάρ και Ντε Μπράινε.

Από την δεκάδα απουσιάζει το όνομα του Νεϊμάρ. Ο Βραζιλιάνος πιθανότατα πληρώνει τόσο την κακή πορεία της Βραζιλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο όσο και ότι η Παρί Σεν Ζερμέν δεν προχώρησε αρκετά στο Champions League, παρότι κατέκτησε το νταμπλ.

Πηγή: sport24.gr