Τετάρτη, 25 Ιούλιος 2018 12:28

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Οι ανανεώσεις θα κρίνουν και τις... επόμενες μεταγραφές

Γράφτηκε από τον

 

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά εφτά παίκτες έχουν ανανεώσει μέχρι σήμερα τη συνεργασία τους με το Διαβολίτσι, αλλά οι εκκρεμότητες στο κομμάτι των ανανεώσεων παραμένουν αρκετές.

Συγκεκριμένα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τι μέλλει γενέσθαι με τους Εμμανουήλ, Βορίλα, Μαυροειδάκο, Παπαδόγιαννη, Παναγιώτη και Παύλο Σουλαντίκα. Η διοίκηση θα έχει αυτές τις μέρες συνάντηση με τους παραπάνω παίκτες προκειμένου να κλείσει αυτό το κομμάτι. Από το αποτέλεσμα των επαφών θα εξαρτηθούν και οι επόμενες μεταγραφικές κινήσεις. Θυμίζουμε ότι ο ΑΟΔ έχει αποκτήσει τους Τζανετέα, Πάλλια, Μπαστακό, Σταματελόπουλο και Κάνιστρα. Από πέρυσι συνεχίζουν οι Ζάκκας, Τσουκαλάς, Πιτσιλής, Μπαλόπουλος, Κρεμμύδας, Κωνσταντακόπουλος και Κουλόπουλος. Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Ηλιόπουλος, Τσώνης και Παπαγεωργίου.

Ο φιλόδοξος σύλλογος έχει κάνει κρούση – όπως έχουμε γράψει – στο Νίκο Λιόλιο που έμεινε ελεύθερος από την Καλαμάτα, χωρίς μέχρι σήμερα να έχει επέλθει συμφωνία. Το βέβαιο είναι ότι μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας (περίπου 10 Αυγούστου – δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία) θα έχει κλείσει το ρόστερ και ο Κώστας Παλαμάρας (φωτό) θα μπορεί να δουλέψει με όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.