Σάββατο, 28 Ιούλιος 2018 13:35

Νέο πακέτο μεταγραφών στον Πάμισο

Γράφτηκε από τον

 

Με δυναμικό τρόπο ξεκίνησε τη μεταγραφική ενίσχυση ο Πάμισος, εν όψει της επιστροφής του μετά από 13 χρόνια στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η ομάδα της Μεσσήνης έντυσε στα “πράσινα” τους Μεσσήνιους Γιώργο Πουλάκο (επιθετικός) και Αγγελο Σαραντόπουλο (μεσοεπιθετικό), καθώς και τον Κρητικό Θοδωρή Μπριλάκη (αμυντικός). Ο Πεταλιδαίος Γ. Πουλάκος κουβαλάει πλούσια καριέρα σε ομάδες επαγγελματικών κατηγοριών, φορώντας μεταξύ άλλων τη φανέλα του Θρασύβουλου στη Σούπερ Λίγκα, της “Μαύρης Θύελλας”, της Νίκης Βόλου, του Αιγάλεω, της Δόξας Δράμας και του Πιερικού.

Πέρυσι ο 35χρονος φορ ήταν αρχικά στον Ολυμπιακό Γυθείου και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στο Δίστομο.

Ο 25χρονος Αγγελος Σαραντόπουλος επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια ύστερα από δύο χρόνια στη “Μαύρη Θύελλα”. Ο Νησιώτης επιθετικός, που έχει παίξει μεταξύ άλλων και στον Αστέρα Τρίπολης, γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στη Μεσσήνη και δεν θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής.

Ο Μπριλάκης είναι 25 ετών και έρχεται να δώσει λύσεις στο κέντρο της άμυνας, με προϋπηρεσία σε Ρούβα, Ηρακλή Ψαχνών, Ερμή Ζωνιανών και Τυμπάκι,

Ποιοι ακολουθούν και ποιοι... χαιρέτησαν

Ο Πάμισος έκανε λοιπόν “σεφτέ” στο μεταγραφικό παζάρι και μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένεται να ανακοινωθεί νέο πακέτο μεταγραφών. Οι Τάσος Τρακάκης και Σωτήρης Δημητρακόπουλος που έχουν φορέσει και παλαιότερα τη φανέλα των “πρασίνων”, θα πρέπει να θεωρούνται παίκτες των “πρασίνων”. Ο Τρακάκης (τερματοφύλακας) ήταν πέρυσι στη Σπάρτη και ο Δημητρακόπουλος (μεσοαμυντικός) στον Πανθουριακό. Ακόμα σήμερα αναμένεται στη Μεσσήνη και ένας Ισπανός τερματοφύλακας, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει προφορική συμφωνία και με δύο ξένους μεσοεπιθετικούς. Στον αντίποδα, οι δύο πρώτοι σκόρερ του Παμίσου στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής αποτελούν παρελθόν. Τόσο ο Βαγγέλης Λαθύρης, όσο και ο Φραντζέσκο Μπίσκα, πήραν την ελευθέρας τους και μπορούν να συνεχίσουν την καριέρα τους σε ομάδα της αρεσκείας του. Επίσης αποδεσμεύτηκαν και οι Τσουλάκος, Κάνιστρας, Καραγιάννης Αντωνόπουλος.

Ο Τσουλάκος έχει ως γνωστόν συμφωνήσει με τη Ρόδο, στην οποία ίσως μεταπηδήσει και ο Μπίσα.

Ο Κάνιστρας έχει δώσει τα χέρια με τη διοίκηση του Διαβολιτσίου και ο Καραγιάννης με τη Σπερχογεία.

Ο Λαθύρης ίσως τελικά μείνει στη Μεσσηνία, μιας και δεν αποκλείεται η Καλαμάτα να είναι ο επόμενος ποδοσφαιρικός του σταθμός.

Με Σιδηρόπουλο η “πρώτη”

Το Σάββατο 4 Αυγούστου θα γίνει τελικά η επίσημη “πρώτη” του Παμίσου και όχι σήμερα, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι δεν μπορεί να βρίσκεται σήμερα στη Μεσσήνη ο Βασίλης Σιδηρόπουλος, που είναι ο “μεγαλομέτοχος” των “πρασίνων”, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση: “Οι προπονήσεις της ομάδας του Παμίσου θα συνεχιστούν κανονιά και την επόμενη εβδομάδα στο προπονητικό κέντρο του Αγ. Νικολάου. Η επίσημη πρώτη και ο αγιασμός θα γίνει το Σάββατο 4 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης 18.00.

Η αναβολή αυτή δίνεται για να προσπαθήσει να βρίσκεται σε αυτήν ο μεγαλομέτοχος κ. Β. Σιδηρόπουλος”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Από σήμερα πάντως ο Πάμισος ξεκινά την προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής, μιας και το προηγούμενο τριήμερο έγιναν δοκιμές παικτών, στις οποίες συμμετείχαν και παίκτες από το υπάρχον ρόστερ (ώστε να διεξάγεται δίτερμα). Η σημερινή προπόνηση θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στον Αγιο Νικόλαο υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή Κώστα Κλάδη και των συνεργατών του Στάθη Βανικιώτη και Δημήτρη Χαντζή. Να σημειωθεί ότι από πέρυσι συνεχίζουν οι Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Φιλόπουλος, Μωράκης, Βέλλης, Κατσιβαρδέας, Ηλιόπουλος, Μπογκντάνι.