Δευτέρα, 30 Ιούλιος 2018 13:09

ΠΑΜΙΣΟΣ: Θωράκισε τα γκολπόστ με Ναβάρο

Γράφτηκε από τον

 

Κάθε μέρα και... μεταγραφή στον Πάμισο. Μετά τους Γιώργο Πουλάκο, Αγγελο Σαραντόπουλο και Θοδωρή Μπριλάκη, οι Νησιώτες απέκτησαν το Σαββατοκύριακο πέντε ακόμα ποδοσφαιριστές και έπεται τρίτο “πακέτο” αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο στη Γ’ εθνική.

"Πράσινοι" και οι Τρακάκης, Μπεσσής, Οδ και Σωτ. Δημητρακόπουλος

Τα νέα αποκτήματα με τη σειρά που ανακοινώθηκαν είναι οι Οδυσσέας Δημητρακόπουλος, Τάσος Τρακάκης, Σωτήρης Δημητρακόπουλος, Παναγιώτης Μπεσσής και Αλεξ Κάρο Ναβάρο. Ο τελευταίος αποτελεί και τη πιο ηχηρή προσθήκη μέχρι στιγμής, καθώς μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στη Μάλαγα, στην Μπαρτσελόνα β’ και τη Χάμιλτον Σίτι. Πέρυσι ο 29χρονος Ισπανός πορτιέρο, που έχει ύψος 1.92 ήταν στη Νάπολι Γιουνάιτεντ, στη Β’ κατηγορία του Αμερικάνικου πρωταθλήματος.

Ο Πάμισος με ανακοίνωσή ρου χαρακτηρίζει το Ναβάρο “Κορυφαίο κεφάλαιο όχι μόνο για τον Πάμισό αλλά και για όλη την κατηγορία και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα σεζόν με υγεία”. Ο έμπειρος τερματοφύλακας βρίσκεται ήδη στη Μεσσήνη και προπονείται με τη νέα του ομάδα.

Για τις υπόλοιπες τρεις μεταγραφές, η ανακοίνωση των πρωταθλητών Μεσσηνίας αναφέρει: “ Το Δ.Σ. του Παμίσου με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ταλαντούχο νεαρό ποδοσφαιριστή Οδυσσέα Δημητρακόπουλο, προερχόμενο από την Θεσσαλονίκη. Ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία του ΠΑΟΚ. Επιπλέον οι Σωτήρης Δημητρακόπουλος και Τάσος Τρακάκης, δύο ποδοσφαιριστές που έχουν τιμήσει και παλιότερα την φανέλα της ομάδας μας, έχουμε την χαρά και την τιμή να τους έχουμε πάλι δίπλα μας!! Τους ευχόμαστε υγεία και μία πετυχημένη πορεία”

Ο Οδ. Δημητρακόπουλος είναι αμυντικό χαφ και εκτός από τους μικρούς του ΠΑΟΚ έχει παίξει σε Ηρακλή Αμπελοκήπων, ΑΣ. Νεάπολης και Κεραυνό Κολχικού,

Ο Σωτ. Δημητρακόπουλος επιστρέφει στον Πάμισο μετά το πέρασμά του από τον Πανθουριακό και θα δώσει λύσεις στη μεσοαμυντική γραμμή.

Σε γνώριμα λημέρια γυρίζει και ο γκολκίπερ Τ. Τρακάκης, ο οποίος υπερασπίστηκε φέτος την εστία της Σπάρτης.