Τρίτη, 31 Ιούλιος 2018 16:04

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Στον Κορδία η έδρα και τη νέα σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Για μία ακόμα σεζόν μακριά από το "σπίτι" της θα αγωνιστεί η Α.Ε. Αβίας, ευελπιστώντας ότι φέτος θα επιστρέψει επιτέλους στο γήπεδο του Κάμπου, στο οποίο αναμένεται να μπει τάπητας.

Η Αβία θα δηλώσει και πάλι ως έδρα το Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία, στο οποίο θα διεξάγονται και οι προπονήσεις.

Η πρώτη προπόνηση που θα σηματοδοτήσει την έναρξη της προετοιμασίας για την Α' τοπική και το κύπελλο, έχει οριστεί για τις 13 Αυγούστου. Μέχρι τότε εκτιμάται ότι θα έχουν γίνει και κάποιες ΄προσθήκες στο μεταγραφικό παζάρι.

Η ομάδα του Κάμπου είναι άλλωστε κοντά στην απόκτηση αμυντικού, ενώ ο Διονύσης Πουλής που συνεχίζει στον πάγκο, έχει ζητήσει ακόμα την απόκτηση μέσου και επιθετικού. Οι τρεις μεταγραφές ίσως μάλιστα είναι αρκετές με δεδομένο ότι δεν υπάρχουν αποχωρήσεις και η ομάδα θα βασιστεί στους παίκτες που την οδήγησαν στην άνοδο - επιστροφή στην Α' τοπική.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στην Αβία έχουν ρίξει αυτές τις μέρες το βάρος στο πανηγύρι της ομάδας, στις 4 Αυγούστου, που αποτελεί βασική πηγή εσόδων ενόψει της νέας χρονιάς. Και η διοίκηση προσμένει από τους φίλους της ομάδας να ανταποκριθούν στο κάλεσμα.