Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 13:42

Στον Παναρκαδικό ο Αντώνης Μαυρέας

Γράφτηκε από τον

 

Αντίπαλος της Καλαμάτας και του Παμίσου στην Γ’ εθνική θα είναι φέτος ο Αντώνης Μαυρέας.

Ο Μεσσήνιος τεχνικός συμφώνησε με τον Παναρκαδικό και ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Αρκαδίας. Ο Μαυρέας έτσι επιστρέφει σε μια ομάδα που έχει δουλέψει ξανά στο παρελθόν και συγκεκριμένα τη σεζόν 2010-2011.

Να σημειωθεί ότι λίγα μόλις 24ώρα πριν ο Παναρκαδικός απέκτησε νέα διοίκηση.

Πρόκειται για μια διοίκηση σωτηρίας που αποτελείται από μέλη παλιότερων διοικήσεων αλλά και νέων μελών που "επιστρατεύτηκαν" σε μία κρίσιμη στιγμή για την ιστορική ομάδα της Τρίπολης ενώ στόχος στο νέο πρωτάθλημα τέθηκε η παραμονή στην κατηγορία.

Πρόεδρος του νέου Δ.Σ. είναι απόο δικηγόρος Βασίλης Κωστόπουλος. Τις δύο θέσεις των αντιπροέδρων ανέλαβαν ο γιατρός Τσακωτός Γιώργος και ο επιχειρηματίας Θεόδωρος Κουτσανδρέας. Τη θέση του Γενικού Γραμματέα ανέλαβε ο Γιώργος Μουλόπουλος και του ειδικού γραμματέα ο ασφαλιστής Κώστας Νακόπουλος.

Ταμίας παρέμεινε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρίπολης Γιάννης Αγγελάκος ενώ και στη θέση του γενικού αρχηγού της ομάδας δεν είχαμε αλλαγή αφού παρέμεινε ο Πρόεδρος της Δημοτικής Ραδιοφωνίας Τρίπολης Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.

Έφορος γηπέδου ανέλαβε ο Δημήτρης Τζανής ενώ τη σύνθεση του νέου Δ.Σ. συμπληρώνει ο γιατρός Στέλιος Λουμπαρδιάς ως τακτικό μέλος της Διοίκησης.

Αναπληρωματικά μέλη της νέας Διοίκησης εξελέγησαν οι Κώστας Μανδρώνης, Χαράλαμπος Μιχαλόπουλος και Αντώνης Μπρούσκαρης.

 

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ