Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 15:16

Ξεκίνησε η δουλειά στον Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε η δουλειά στον Τσικλητήρα Πύλου

Διακοπές τέλος για τους παίκτες του Τσικλητήρα, καθώς άρχισε η προετοιμασία για την Α’ τοπική και το κύπελλο Μεσσηνίας.

Η πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το απόγευμα στο γήπεδο του Σουληναρίου, μιας και σε αυτό της Πύλου συντήρηση του χλοοτάπητα. Ο Τσικλητήρας μετά από δύο χρονιές στη Γ’ εθνική, επιστρέφει στην Α’ τοπική και ουσιαστικά καλείται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα, έχοντας καινούρια διοίκηση (επικεφαλής η Ολγα Μπέλλα), προπονητή (Γιώργος Αργυρόπουλος) και παίκτες. Ενδεικτικό ότι από τους έμπειρους παίκτες, από πέρυσι συνεχίζει μόνο ο Γεωργιάδης.

Ο Γ. Αργυρόπουλος, που πήρε τη σκυτάλη από το Νίκο Κακαλέτρη, τονίζει ότι: “Η ομάδα είναι τελείως καινούρια σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και είναι χαρά μου που οι περισσότεροι παίκτες είναι μικρής ηλικίας και ταλέντα από την Πύλο και τη γύρω περιοχή. Προσωπικό στοίχημα, αλλά και της διοίκησης είναι να αναδείξουμε το ταλέντο αυτό των παικτών. Σίγουρα χρειάζεται και εμπειρία και γι’ αυτό έχουν αποκτηθεί και κάποια έμπειρα παιδιά. Δεν θέτουμε ακόμα κάποιο συγκεκριμένο στόχο, αλλά να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο”, λέει ο νέος τεχνικός του Τσικλητήρα για τη νέα σεζόν. Να σημειωθεί ότι ο Γ. Αργυρόπουλος θα έχει συνεργάτη τον Μπάμπη Ράλλη.

Στην προχθεσινή “πρώτη” τα νέα πρόσωπα ήταν οι Σεφεράσι, Διακουμής, Τσώνης, Καγιανάς, Ντουγέρογλου και Γκουγκτζηλάς, που αποκτήθηκαν αυτό το καλοκαίρι.

Με Τέλλο Αγρα το πρώτο φιλικό

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Τσικλητήρας στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, θα κάνει προπονήσεις στο γήπεδο του Σουληναρίου, μέχρι να ολοκληρωθεί η συντήρηση του τάπητα στη φυσική του έδρα.

Ο Γ. Αργυρόπουλος έκλεισε μάλιστα και το πρώτο φιλικό, που είναι με τον Τέλλο Αγρα το Σάββατο 11 Αυγούστου στους Γαργαλιάνους.