Τετάρτη, 01 Αύγουστος 2018 16:38

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Χάλασε” η μεταγραφή Γεωργιόπουλου - Τι "καταγγέλουν" οι Πυλιώτες

Γράφτηκε από τον
ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: “Χάλασε” η μεταγραφή Γεωργιόπουλου - Τι "καταγγέλουν" οι Πυλιώτες

Μπορεί χθες ο Τσικλητήρας Πύλου να έκανε γνωστό πως απέκτησε τον Διονύση Γεωργιόπουλο ως δανεικό από την Καλαμάτα, όμως αυτή η μεταγραφή δεν ολοκληρώθηκε ποτέ...

Η διοίκηση της Πυλιώτικης ομάδας με ανακοίνωση της καταφέρεται κατά του πατέρα του 22χρονου ποδοσφαιριστή γι’ αυτή την εξέλιξη και κάνει γνωστό πως δεν θα προχωρήσει αυτή η μεταγραφή. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Μετά από μπαράζ τηλεφωνημάτων με τον πατέρα του ποδοσφαιριστή Διονύση Γεωργιόπουλου, με τον οποίο είχαμε συμφωνήσει να έρθει να στελεχώσει φέτος την ομάδα μας και μετά από διάφορες προφάσεις του, προσπαθούσε να κερδίσει χρόνο και να μη φέρει το δελτίο του ποδοσφαιριστή στην ομάδα. Με αποκορύφωμα τη σημερινή του επιθυμία, να μην έρθει ο ποδοσφαιριστής για προπόνηση επειδή έχει τουρνουά στον Αγρίλη... Επίσης να ενημερώσουμε ότι ο πατέρας του ποδοσφαιριστή πέρα από εμάς έχει δώσει το λόγο του και σε άλλη ομάδα της κατηγορίας. Το ΔΣ της ομάδας μας αποφάσισε να αποσύρει το ενδιαφέρον της για τον ποδοσφαιριστή αυτόν και να καταστήσει σαφές προς όλους ότι στην ομάδα μας δεν χωράνε τέτοιου είδος χαρακτήρες...”.