Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2018 16:50

Ελπίζουν για πρόκριση Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης

Γράφτηκε από τον
Ελπίζουν για πρόκριση Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης

Με τον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης να διατηρούν ουσιαστικές ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, συνεχίζεται σήμερα το Europa League.

Παρά το γεγονός ότι στους πρώτους αγώνες για τον Β΄ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης, οι δύο ελληνικές ομάδες γνώρισαν την ήττα, έχουν την ευκαιρία να ανατρέψουν στην έδρα τους τα δεδομένα και να πάρουν το «εισιτήριο».

Τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο Αστέρας Τρίπολης χρειάζονται νίκη με ένα γκολ για να προκριθούν, καθώς στον πρώτο αγώνα ηττήθηκαν με 4-3 και 3-2, από την Ντιναμό Μπρεστ και την Χιμπέρνιαν, αντίστοιχα. Πιό δύσκολο θεωρείται το έργο των Αρκάδων, καθώς οι Σκωτσέζοι διαθέτουν εμπειρία και αγωνιστική ετοιμότητα, όπως έδειξαν στο πρώτο ματς, καθώς, αν και αιφνιδιάσθηκαν από την ελληνική ομάδα στο ημίχρονο, όταν βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, πέτυχαν την ανατροπή. Αντίθετα, οι Λευκορώσοι υπό την ...προεδρία του Ντιέγκο Μαραντόνα εντυπωσίασαν, προηγούμενοι με 4-0 του Ατρομήτου, όμως δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στην αντεπίθεση της ελληνικής ομάδας που έφθασε σε σκορ πρόκρισης.

Το ματς του Ατρόμητου θα ξεκινήσει στις 8.15 μ.μ. και του Αστέρα Τρίπολης στις 9 μ.μ.