Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2018 16:18

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Θωράκισε την εστία με Πάρη Καλλιντέρη

Γράφτηκε από τον

 

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε την Τετάρτη το βράδυ η διοίκηση της Σπερχογείας, εντάσσοντας στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον έμπειρο τερματοφύλακα Πάρη Καλλιντέρη.

Με την παραπάνω κίνηση, η ομάδα της Σπερχογείας θωράκισε την εστία της και γενικά της αμυντική της γραμμή με έναν αξιόλογο τερματοφύλακα, όπως έχει δείξει στην έως τώρα πορεία του στους αγωνιστικούς χώρους. Πέρα από την αγωνιστική του παρουσία στους αγώνες ο κ. Καλλιντέρης θα επιφορτιστεί και με τη εκγύμναση των συμπαικτών του τερματοφυλάκων Γιώργου Οικονομόπουλου, Στράτο Παπανικολό, κάτι που κάνει τα τελευταία χρόνια σε όσες ομάδες έχει παίξει. Θυμίζουμε ότι έχει αγωνιστεί σε Καλαμάτα, Πάμισο, Πανθουριακό, Τσικλητήρα Πύλου, την περασμένη ποδοσφαιρική σεζόν, καθώς και για ένα 6μηνο στον Εθνικό Μελιγαλά. Στην Σπερχογεία επιστρέφει μετά από 4 χρόνια, καθώς είχε παίξει εκεί τη διετία 2012-2014.

Η παραπάνω προσθήκη δεν είναι η τελευταία, καθώς η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Καλόμαλο, επιδιώκουν να κάνουν άλλη μία μεταγραφή και με αυτή θα ολοκληρώσουν την ενίσχυση. Χωρίς να βιάζονται θα προσπαθήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας έναν αμυντικό.

Την προσεχή Δευτέρα 6 του μήνα, στο δημοτικό γήπεδο “Πέτρος Γεωργανάς” θα ξεκινήσουν και οι προπονήσεις για να μπει η ομάδα σιγά - σιγά σε ρυθμούς προετοιμασίας. Η ημέρα επίσημης έναρξη της προετοιμασίας με τον καθιερωμένο αγιασμό δεν έχει οριστικοποιηθεί. Αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και θα έχουν πραγματοποιηθεί οι πρώτες προπονήσεις.