Πέμπτη, 02 Αύγουστος 2018 19:50

Σε ανοιχτή γραμμή με Super League - Football League για τελικό deal ο Βασιλειάδης

Γράφτηκε από τον
Σε ανοιχτή γραμμή με Super League - Football League για τελικό deal ο Βασιλειάδης

Διαρκείς οι επαφές της πλευράς του Βασιλειάδη με τα προεδρεία των Super League - Football League και φαίνεται πως μπορεί να πάμε σε οριστική συμφωνία εντός των προσεχών 24ωρων.

Στο Gazzetta.gr είχατε διαβάσει το πρωί πως όλα οδηγούν προς οριστική συμφωνία Βασιλειάδη - Λίγκας! Τα νεότερα είναι πως ακόμα και την Πέμπτη υπήρξαν επαφές - διαπραγματεύσεις των εμπλεκόμενων πλευρών.

Οι πληροφορίες θέλουν την πλευρά του Υφυπουργού είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα προεδρία των Super League - Football League (σ.σ. και την Πέμπτη) και το τελικό deal να είναι πιο κοντά από ποτέ για 14 ομάδες ως προς την επόμενη χρονιά και τηλεοπτική σύμπραξη NOVA - ΕΡΤ. Πηγές κοντά στο προεδρείο της Λίγκας χαρακτήριζαν πολύ καλή και ελκυστική την τελευταία προσφορά που έχει ρίξει στο τραπέζι ο Γιώργος Βασιλειάδης και πως φαίνεται ότι οδεύουμε σε μία ταύτιση απόψεων σε όλα τα επίπεδα. Εφόσον πάμε σε οριστική συμφωνία μέχρι την Δευτέρα θα μπουν όλα σε μία σειρά και είναι ιδιαίτερα πιθανό να πάμε κανονικά σε σέντρα στις 25 Αυγούστου.

Πηγή: gazzetta.gr