Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 15:21

Για πέντε μεταγραφές ακόμη πάει ο ΑΟ Φαραί

Γράφτηκε από τον

Τις προσπάθειες ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού από το μεταγραφικό παζάρι συνεχίζουν οι παράγοντες του Α.Ο. Φαραί.

Μέλη της διοίκησης σε συνεργασία με τον προπονητή Βαγγέλη Σκουρλέτη (φωτό), έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών με ποδοσφαιριστές που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους για να κλείσουν όσο πιο σύντομα γίνεται το θέμα της ενίσχυσης. Παράλληλα έχουν προχωρήσει και τις επαφές με τους παίκτες που ήταν στην ομάδα με σκοπό να παραμείνουν και την επόμενη χρονιά. Μάλιστα τα πιο πολλά παιδιά, έχουν ανανεώσει τη συνεργασία τους και οι διοικούντες θα εστιάσουν τις συζητήσεις τους σε όσους μέχρι τώρα δεν έχουν μιλήσει για να κλείσουν όσο πιο γρήγορα το θέμα και να μπορεί ο κ. Σκουρλέτης να σχεδιάσει το πρόγραμμα της προετοιμασίας.

Ανάμεσα στους παίκτες που έχουν συμφωνήσει να συνεχίζουν και τη νέα σεζόν στην ομάδα είναι οι Χρήστος Καλατζής, Γιάννης Παχής, Θανάσης Σταματελόπουλος, Σταύρος Μπούνας, Διαμαντής Κωνσταντακόπουλος.

Ξεκίνημα με Λούτα και Τοντέρικα

Στο μεταγραφικό κομμάτι, ήδη η ομάδα έχει συμφωνία για συνεργασία με τον αμυντικό Τζόις Λούτα από το Ασπρόχωμα και τον επιθετικό Γιονούτ Τοντέρικα από τον Α.Ο Φυτειάς Καλαμάτας. Από εκεί και πέρα στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη 5 παίκτες σε όλες τις θέσεις.

Στους παίκτες που αποτελούν παρελθόν από την Καλαματιανή ομάδα προστέθηκε και ο Δημήτρης Πανταζής. Ο υψηλόσωμος αμυντικός ολοκλήρωσε τις σπουδές του και επιστρέφει στην Αλεξανδρούπολη.

Ακόμη δεν έχει οριστεί η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019. Ο προπονητής Βαγγέλης Σκουρλέτης στον προγραμματισμό που κάνει, υπολογίζει να ξεκινήσει η ομάδα τις προπονήσεις της για τη νέα σεζόν μετά τις 15 Αυγούστου.