Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 16:10

Πρώτη συνάντηση για την ακαδημία του ΑΟ Κυπαρισσίας

Γράφτηκε από τον

Ο Αθλητικός Όμιλος Κυπαρισσίας έχει καλέσει τα παιδιά των ακαδημιών (γεννηθέντες από το 2003 και μετά) καθώς και τους γονείς τους, στην καλοκαιρινή συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο Κυπαρισσίας, σήμερα Παρασκευή στις 8 μ.μ.

Σκοπός της συνάντησης είναι η ανακοίνωση και συζήτηση του νέου πλαισίου λειτουργίας των ακαδημιών καθώς και ο προγραμματισμός για την νέα σαιζόν 2018 -2019. Στην συνέχεια κατά την διάρκεια του Αυγούστου, δυο φόρες την εβδομάδα, θα λειτουργήσουν προκαταρκτικά τμήματα φυσικής κατάστασης και γενικής προετοιμασίας. (Για τα προκαταρκτικά θερινά τμήματα οι γονείς δεν θα έχουν κάποια οικονομική επιβάρυνση).

Η νέα διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισαν να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στις μικρές ηλικίες καθώς και στα τμήματα υποδομών της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Ο Α.Ο. Κυπαρισσίας θα στηρίξει τα όνειρα των νέων της περιοχής μας και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια να υπάρξουν οι σωστές συνθήκες για την ανάδειξη πρωταρχικά συγκροτημένων χαρακτήρων και μετά άριστων αθλητών.Από την πλευρά των παιδιών και των γονέων αναμένουμε κυρίως θέληση και ηθική στήριξη για τις προσπάθειες του Α.Ο.Κ . Περισσότερες πληροφορίες στο Τηλ. 698 359 7238).

Τα εισιτήρια διαρκείας

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΑΟ Κυπαρισσίας για την παρακολούθηση όλων των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Συναισθανόμενοι δε την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα μας και με την θέληση να παρακολουθήσει όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος την ομάδα μας, φέτος θα υπάρξει μείωση 20% στα εισιτήρια διαρκείας τα οποία και θα τιμούνται ως οικονομική ενίσχυση με 40 € το καθένα. Προμηθευτείτε τα έγκαιρα”.