Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 11:20

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Κοντά σε Ανδρέα Μαστραντωνάκη

Γράφτηκε από τον

 

Η προσπάθεια ενίσχυσης συνεχίζεται στην “Μαύρη Θύελλα”, η οποία έχει μπει στο γήπεδο 10 μέρες έχοντας όμως πολλά ακόμη κενά στο ρόστερ της.

Η Μεσσηνιακή ομάδα είναι κοντά σε ένα ακόμη παίκτη, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποκτηθεί τα επόμενα 24ώρα. Ο λόγος για τον Ανδρέα Μαστραντωνάκη. Πρόκειται για 21χρονο μεσοεπιθετικό που προέρχεται από την Παναχαϊκή, ο οποίος είχε ενεργό ρόλο στην Αχαϊκή ομάδα πρόπερσι στην Γ’ εθνική, όχι όμως και πέρυσι στην Β’ εθνική όπου είχε μόλις 3 συμμετοχές με τους Πατρινούς.

Ο Μαστραντωνάκης βρίσκεται ήδη στην Καλαμάτα και προπονήθηκε μάλιστα με την Καλαμάτα. Οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία και εκτός απροόπτου ο νεαρός μεσοεπιθετικός θα αποτελέσει το επόμενο απόκτημα των Μεσσήνιων.

Από εκεί και πέρα, στην “Μαύρη Θύελλα” είναι σε επαφές με αρκετούς παίκτες και ευελπιστούν ότι τις προσεχείς μέρες θα προσθέσουν και άλλους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ. Ισως μάλιστα αυτό να συμβεί και πριν τη Δευτέρα, όταν και η ομάδα θα κάνει την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας (6.30 μ.μ. γήπεδο Μεσσηνιακού).

Δοκιμάζονται οι

τρεις Βραζιλιάνοι

Στο μεταξύ, στην Καλαμάτα βρίσκονται ακόμη οι τρεις Βραζιλιάνοι παίκτες που είχαν έρθει τις προηγούμενες μέρες για να δοκιμαστούν. Ο λόγος για τους Ματέους Μάτα, Ρόνι Κάρλος και Έντζο Στράσε τους οποίους θα δει για λίγες μέρες ακόμη ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Στο μεταξύ, σήμερα και αύριο οι παίκτες θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.