Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 12:49

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πέμπτη μεταγραφή ο νεαρός Γιάννης Κουτσουρόπουλος

Γράφτηκε από τον

 

Ο 17χρονος Γιάννης Κουτσουρόπουλος αποτελεί το 5ο μεταγραφικό απόκτημα του Απόλλωνα Καλαμάτας.

Ο νεαρός επιθετικός αγωνιζόταν στον Δαναό, ενώ ήταν και βασικός παίκτης στη μικτή νέων (έχει περάσει και από τη μικτή παίδων), αφήνοντας καλές εντυπώσεις. Ο Απόλλωνας από πέρσι που την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας έχει αναλάβει ο Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, δίνει ιδιαίτερο βάρος στην αξιοποίηση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών, κάτι που γινόταν όταν ο νεαρός προπονητής ήταν στον Αίαντα (μαζί με τον αδερφό του Γιάννη). Αλλωστε αυτό φαίνεται και από την προώθηση τριών νεαρών από τον Αίαντα των Νέστωρα Μπάκα, Κωστή Παπαθεοδωρίδη και Χαράλαμου Κουλουμπού.

Παράλληλα με την απόκτηση του Κουτσουρόπουλου, επέστρεψε ο Αποστόλης Τρικουράκης, ο οποίος επαναδραστηριοποιήθηκε. Ο Τρικουράκης αναμένεται με την εμπειρία του να βοηθήσει σημαντικά την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της και παράλληλα να βοηθήσει και τους νεαρούς παίκτες.

Σε ότι αφορά την ενίσχυση από το μεταγραφικό παζάρι, έχουν προχωρήσει οι επαφές για την απόκτηση δύο ακόμη παικτών, οι οποίοι θα δυναμώσουν ακόμη περισσότερο την αμυντική γραμμή.

Χθες αργά το απόγευμα έγινε στα αποδυτήρια της ομάδας στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας” ο καθιερωμένος αγιασμός και ουσιαστικά ξεκίνησε και επίσημα η νέα χρονιά για τον Απόλλωνα.

Η προετοιμασία της πρώτες ημέρες αναλώνεται σε ασκήσεις προσαρμογής και καθημερινά στις απογευματινές προπονήσεις συμμετέχουν 22 ποδοσφαιριστές. Συνεργάτες του Παναγιώτη Σακελλαρόπουλο και τη νέα χρονιά είναι ο γυμναστής Θανάσης Τσούκλερης, ο προπονητής τερματοφυλάκων Θεόδωρος Σακκάς και ο έφορος Κώστας Ζαφειρίου, που έχει και την επιμέλεια των αποδυτηρίων.

Σε ότι αφορά το μοντάρισμα της ομάδας, ο Π. Σακελλαρόπουλος έχει έρθει σε συμφωνία με δύο ομάδες για τη διεξαγωγή φιλικών αναμέτρησεων. Το πρώτο είναι στο γήπεδο του Σουληναρίου με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου στις 18 Αυγούστου και το δεύτερο στη Σπερχογεία με την τοπική ομάδα στις 22 του μήνα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ