Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 13:24

Α.Ε ΜΑΝΗΣ: Ανετη παραμονή και πλασάρισμα στην 6άδα

Γράφτηκε από τον
Α.Ε ΜΑΝΗΣ: Ανετη παραμονή και πλασάρισμα στην 6άδα

Με στόχο να πετύχει την παραμονή της στην κατηγορία και να καταφέρει να πλασαριστεί στην πρώτη 6άδα του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής, η Α.Ε. Μάνης ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019.

Αυτό υποστήριξε μεταξύ άλλων ο προπονητής της Α.Ε.Μ. Παναγιώτης Πολίμος μιλώντας χθες στο “Notosport”: “Στόχος της ομάδας είναι πρώτα απ’ όλα να κερδίσουμε το σεβασμό των αντιπάλων μας στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα να αναδείξουμε παιδιά από την ακαδημία και πιστεύω με τις μεταγραφές που έχουν γίνει και όσες απομένει να γίνουν, να είναι εφικτός ο στόχος για είσοδο της ομάδας στην πρώτη 6άδα του βαθμολογικού πίνακα”.

Πήρε Τζίφα, Μάλαμα και Μιχαλέα

Ο έμπειρος προπονητής τη φετινή σεζόν θα στηριχθεί στους Σωτήρη Καστριτσέα, Παναγιώτη Πουλάκο, Σπύρο Πιχιγιόνι, Κλέβις Πετριτάι, Χρήστο Μέτσο, Γιώργο Χατζηπαναγιώτη, Κυριάκο Πουλάκο, Χρήστο Λυμπερόπουλο, Αρη Καμπανάρο, Ερντουγκελ Φετάχου, Στύλλα Ματέο, Κλεάνθη Σπυρέα, Πέτρο Σπυρέα, Παναγιώτη Πολυμενέα (παλιοί) Γιάννης Χελάς, Δημήτρης Καλογερόπουλος, Ηλίας Δουρούμης, Βαγγέλης Χελάς, Βασίλης Μπεγέτης, Αλέξανδρος Ζακολί, Βασίλη Τζίφα, Γιάννη Μάλαμα και Γιάννη Μιχαλέα (νέα πρόσωπα). Σε ότι αφορά τους Τζίφα, Μάλαμα, Μιχαλέα είναι νέα πρόσωπα, καθώς η συνεργασία του ολοκληρώθηκε λίγη ώρα πριν την έναρξη της προετοιμασίας. Ο Βασίλης Τσίφας αγωνιζόταν στην Ομόνοια, ο Γιάννης Μάλαμας στην Αναγέννηση Παραλίας και ο Γιάννης Μιχαλέας στον Ολυμπιακό Καλαμάτας. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η ενίσχυση από το μεταγραφικό παζάρι, καθώς είναι σε καλό δρόμο οι επαφές για την απόκτηση δύο παικτών, οι οποίοι αγωνίζονται στην αμυντική γραμμή.