Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 14:36

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με την ίδια φιλοσοφία και τη νέα αγωνιστική περίοδο

Γράφτηκε από τον

 

Με την ίδια φιλοσοφία που ακολούθησε στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου που έληξε, θα πορευτεί και την καινούργια χρονιά ο Ολυμπιακός Καλαμάτας.

Μετά την εκλογή τους τα μέλη της νέας διοίκησης άρχισαν το σχεδιασμό της ομάδας για την ποδοσφαιρική σεζόν που έρχεται. Από τις πρώτες κινήσεις τους, ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Γρηγορόπουλο και στη συνέχεια μαζί του ξεκίνησαν τις προηγούμενες ημέρες τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Σύμφωνα με τις έως τώρα κινήσεις, οι περισσότεροι παίκτες από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό έχουν συμφωνήσει να συνεχίζουν και τη νέα χρονιά να αγωνίζονται με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο οικονομικός προϋπολογισμός θα είναι αρκετά χαμηλός σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και το βάρος τη νέα περίοδο θα σηκώσουν, οι νεαροί παίκτες που διαθέτει στις τάξεις της η ομάδα, σε κάποιους άλλους που θα προωθηθούν από τα τμήματα υποδομής και σε όσους αποκτηθούν από το μεταγραφικό παζάρι.

Αυτό σημείωσε και ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος (φωτό), μιλώντας χθες στο “Notosport”: “Ερχεται μια καινούργια χρονιά με πολύ χαμηλό μπάτζετ σύμφωνα με τους στόχους της διοίκησης και τη φιλοσοφία τη ομάδας. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε από εκεί που μείναμε την προηγούμενη χρονιά, με την εικόνα που δείξαμε τις τελευταίες αγωνιστικές. Μέσα από σκληρή δουλειά και συνέπεια στις προπονήσεις να προσπαθήσουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η παραμονή όσο το δυνατόν πιο γρήγορα”.

Πρώτη μεταγραφή ο Κώστας Κορομηλάς

Για την ώρα η ομάδα έχει πραγματοποιήσει μόλις μία μεταγραφή, καθώς ενέταξε στο έμψυχο δυναμικό της, τον 27χρονο μέσος Κώστα Κορομηλά, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σπερχογεία. Σε ότι αφορά τις κινήσεις ενίσχυσης, στόχος είναι να γίνουν ακόμη τρεις προσθήκες έμπειρων παικτών, οι οποίοι θα βοηθήσουν τους νεαρούς παίκτες που θα βρίσκονται τη νέα χρονιά στο έμψυχο υλικό των “ερυθρόλευκων”.

Για την παραμονή του στην ομάδα ο Γιώργος Γρηγορόπουλος σημείωσε: “Θέλω να ευχαριστήσω τα παιδιά της προηγούμενης διοίκησης για τη συνεργασία που είχαμε την περασμένη σεζόν, καθώς επίσης και τα μέλη της νέας διοίκησης, που με εμπιστεύτηκαν να συνεχίσω και τη νέα χρονιά τη δουλειά που κάναμε. Ακόμη θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που ανανέωσαν γιατί έδειξαν εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου και εύχομαι υγεία και καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες και η Α’ τοπική να είναι πιο ποιοτική τη φετινή χρονιά”. Και αναφερόμενος στην ομάδα ανέφερε: “Πατάμε γερά στα πόδια μας. Γνωρίζουμε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά για την ομάδα, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά που ήταν πέρσι, αλλά και σε αυτά που θα αποκτήσουμε. Επειδή θα είμαι από την αρχή του πρωταθλήματος στην ομάδα, δεν θα μας διακατέχει άμεσα το άγχος της παραμονής”.

Την προσεχή Δευτέρα 6 του μήνα θα ξεκινήσει ο Ολυμπιακός την προετοιμασία του για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Η διοίκηση έχει δώσει ραντεβού με τον προπονητή και τους παίκτες στις 6.30 στα αποδυτήρια της ομάδας στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”, για να παραλάβουν το αθλητικό υλικό, να έχουν την πρώτη γνωριμία και να ξεκινήσουν τις προπονήσεις. Η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας θα γίνει άλλη ημέρα με τον καθιερωμένο αγιασμό.