Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 15:40

Την Πέμπτη ξεκινά προετοιμασία ο Ηρακλής Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Την προσεχή Πέμπτη 9 Αυγούστου θα ξεκινήσει την προετοιμασία του ο Ηρακλής Καλαμάτας.

Το ραντεβού των “κυανόλευκων” είναι προγραμματισμένο στις 7 μ.μ. στο γήπεδο “Π. Μπαχράμης” όπου θα ξεκινήσει το τρέξιμο για τη νέα χρονιά, ενώ ο αγιασμός θα γίνει μια από τις επόμενες μέρες.

Ο Ηρακλής φέτος θα συμμετέχει και πάλι στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής με στόχο να πετύχει αυτό που έχασε πέρυσι στις λεπτομέρειες: Την άνοδο στην Α1 τοπική. Στον πάγκο έμεινε ο Αρης Γαλανόπουλος ενώ έχουν αποκτηθεί τρεις έμπειροι παίκτες, όπως είναι οι Αντ. Κωνσταντόπουλος, Σκαρπαλέζος και Μητσέας, οι οποίο ενισχύσουν αισθητά το ρόστερ.

Από την άλλη πλευρά, ανοικτό παραμένει το ενδεχόμενο παραμονής του Σπαντιδέα ο οποίος ενδέχεται να μεταγραφεί σε ομάδα της Αθήνας, όπου έχει υποχρεώσεις με την σχολή που φοιτά. Οσον αφορά τον Ελβις Γκελγκέρια, μετά τον περσινό δανεισμό στον Απόλλωνα Καλαμάτας, ο παίκτης ανήκει εκ νέου στον Ηρακλή. Ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να μείνει, καθώς είναι δεδομένο πως θα υπάρξει ενδιαφέρον από ομάδες μεγαλύτερης κατηγορίας.

Τέλος, η διοίκηση του Ηρακλή συμπαραστέκεται αυτές τις μέρες στο πένθος του μέλους της ομάδας του Ηρακλή Γαβρίλη Φυκούρα, ο οποίος έχασε τον πεθερό του.