Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 16:18

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Απέκτησε τον έμπειρο αμυντικό Μαρίνο Σακκά

Γράφτηκε από τον

Στην απόκτηση του έμπειρου κεντρικού αμυντικού Μαρίνου Σακκά προχώρησε χθες η διοίκηση του Μεσσηνιακού.

Η Καλαματιανή ομάδα με την απόκτηση του Σακκά γίνεται πιο δυνατή στην αμυντικό γραμμή και πρόσθεσε στο δυναμικό της έναν παίκτη με αρκετή εμπειρία και γνώσεις. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Σ. Φυτειάς, ένω έχει αγωνιστεί αρκετά χρόνια στον Πανθουριακό και μετά σε Παναθηναϊκό Καλαμάτας και Αετό Χίου.

Πρόκειται για την δεύτερη μεταγραφή μετά από αυτή του επίσης έμπειρου Παναγιώτη Παπαδέα, πριν από δύο ημέρες. Η ενίσχυση θα συνεχιστεί, καθώς σε προχωρημένο στάδιο βρίσκονται οι συζητήσεις και με άλλους παίκτες, οι οποίοι θα πλαισιώσουν τους υπόλοιπους από το υπάρχον υλικό και να δημιουργήσουν έτσι μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Στόχος είναι οι παίκτες που θα αποκτηθούν να μεγαλώσουν την ποιότητα της ομάδας και να τη δυναμώσουν. Στους παίκτες που έχουν ανανέωση τη συνεργασία τους με τους “πράσινους” προστέθηκαν και οι Χρήστος Δημητρίου, Θεόδωρος Παπαδάτο, ενώ έμεινε ελεύθερος ο Χρήστος Πετρογιάννης.

Η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας για την ώρα δεν έχει οριστεί, με τον προπονητή Σταύρο Χριστόπουλο, να σχεδιάσει το ξεκίνημα των προπονήσεων προς το τέλος του Αυγούστου.