Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 16:51

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ: Πρώτη μεταγραφή ο Σταύρος Σώκαλης

Γράφτηκε από τον

Σε μια μεταγραφή, δύο επιστροφές και οκτώ ανανεώσεις, προχώρησε χθες η διοίκηση του Α.Ο. Φυτειάς Καλαμάτας, ξεκινώντας έτσι το κτίσιμο της ομάδας για τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο έμπειρος αμυντικός Σταύρος Σώκαλης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αναγέννηση Παραλίας αποτελεί την πρώτη μεταγραφή για τον Α.Ο.Φ. Σε ότι αφορά την ενίσχυση, οι παράγοντες της ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Στράτο Μάρκου, έχουν προχωρήσει τις επαφές για την απόκτηση 3-4 παικτών ώστε να καλύψει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί από τους ποδοσφαιριστές που αποχώρησαν.

Επέστρεψαν Χανδρινός και Σταμούλος 

Από εκεί και πέρα οι Δημήτρης Χανδρινός, Αλέξανδρος Σταμούλος, επέστρεψαν στην ομάδα μετά από αρκετό καιρό απουσίας.

Από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό οι Σταύρος Μπάλλας, Αγγελος Τσέρτος, Νίκος Σκριβάνος, Θανάσης Κωστέας, Παναγιώτης Ταβουλαρέας, Διαμαντής Μάρκου, Κώστας Τσάκωνας και Αλέξανδρος Ζωγόπουλος συμφώνησαν με τη διοίκηση να αγωνιστούν και τη νέα περίοδο στην ομάδα. Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ζωγόπουλος θα είναι παράλληλα και συνεργάτης του προπονητή Στράτου Μάρκου.

Παρελθόν από την ομάδα αποτελούν οι Αντώνης Κωνσταντόπουλος, Παναγιώτης Παπαδέας, Βαγγέλης Καπακλής και Γιάννης Τοντέρικα.

Οσον αφορά την προετοιμασία για τη νέα χρονιά θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20 Αυγούστου. Τρεις ημέρες νωρίτερα, στις 17 του μήνα, θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας στο δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης”, εκεί θα είναι ουσιαστικά η πρώτη συνάντηση και γνωριμία ανάμεσα σε παλιά και νέα πρόσωπα. Στη συνέχεια οι παίκτες θα παραλάβουν το αθλητικό υλικό και θα ενημερωθούν για το πρόγραμμα της προετοιμασίας.