Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 17:46

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Ανανέωσε και ο Κουραμπάς

Γράφτηκε από τον

 

Τις προσπάθειες στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού της συνεχίζει η Αναγέννηση Παραλίας, που προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας με τον Αργύρη Κουραμπά.

Ο 29χρονος επιθετικός συμφώνησε να συνεχίζει και τη νέα σεζόν να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα, βοηθώντας την ομάδα να πετύχει τους στόχους της και παράλληλα να σταθεί δίπλα στους νεότερους συμπαίκτες του και να τους στηρίξει με την εμπειρία του και τις γνώσεις του.

Μέχρι τώρα η ομάδα έχει προχωρήσει σε 4 μεταγραφές και στόχος είναι να αποκτηθούν ακόμη 4-5 παίκτες.

Από την άλλη παρελθόν από την “Μπάρτσα” αποτελούν και τα αδέρφια Βασίλης και Μπάμπης Κοντοθανάσης.

Η προετοιμασία για την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν ορίστηκε για τις 12 Αυγούστου, στις 6.30 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων). Εκεί θα μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους παίκτες και στην συνέχεια ο προπονητής Τάσος Χαρίτος θα χωρίσει τους παίκτες σε δύο ομάδες, ώστε να κάνουν ένα οικογενειακό δίτερμα και την επόμενη ημέρα θα ξεκινήσει η προετοιμασία. Η επίσημη έναρξη με τον καθιερωμένο αγιασμό θα πραγματοποιηθεί κάποια άλλη ημέρα.

Σε ότι αφορά τη λειτουργία της ακαδημίας για τη θερινή περίοδο, οι προπονήσεις των νεαρών παικτών θα συνεχιστούν για λίγες ημέρες ακόμη και μετά θα υπάρξει διακοπή μέχρι το τέλος Αυγούστου. Η επίσημη λειτουργία της ακαδημίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει στις αρχές Σεπτεμβρίου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ