Σάββατο, 04 Αύγουστος 2018 13:08

ΟΜΟΝΟΙΑ: Με τον Βασίλη Μπλέτσα στον πάγκο τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον

 

Στο πρόσωπο του Βασίλη Μπλέτσα βρήκε η Ομόνοια τον άνθρωπο που θα την οδηγήσει στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής.

Το πρωί του Σαββάτου υπήρξε η τελική συνάντηση ανάμεσα στον 43χρονο προπονητή και τον Πάντο Τζανετάκο, όπου και συμφώνησαν σε συνεργασία. Ο Μπλέτσας τον προηγούμενο ενάμιση χρόνο ήταν προπονητής στον Απόλλωνα Πεταλιδίου, ενώ έχει περάσει ακόμη από τους πάγκους του Α.Ο. Φαραί και του Ηρακλή Καλαμάτας. Ακόμη είχε την τεχνική καθοδήγηση στις ακαδημίες της Καλαμάτας και του Πανθουριακού.

Παράλληλα με την πρώτη ομάδα, ο νεαρός ανέλαβε και την τεχνική καθοδήγηση των νεαρών παικτών που διαθέτει στα τμήματα υποδομής η ακαδημία της Καλαματιανής ομάδας.

Ηδη, οι παράγοντες της ομάδας και ο νέος προπονητής έχουν ξεκινήσει μια σειρά επαφών με παίκτες για να στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας. Σίγουρα θα γίνει προσπάθεια να παραμείνουν οι παίκτες από το υπάρχον υλικό και από εκεί και πέρα να γίνουν οι απαραίτητες προσθήκες ώστε να καλυφθούν τα κενά όσων έχουν αποχωρήσει από την ομάδα.

Τέλος, δεν έχει οριστικοποιηθεί η ακριβής ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας, αλλά οι σκέψεις είναι να ξεκινήσει μεταξύ 10-12 Αυγούστου.