Δευτέρα, 06 Αύγουστος 2018 15:18

Ξεκινά προετοιμασία σήμερα η Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον
Ξεκινά προετοιμασία σήμερα η Σπερχογεία

Την προετοιμασία της για την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 θα ξεκινήσει ανεπίσημα σήμερα το απόγευμα η Σπερχογεία.

Η διοίκηση έχει δώσει ραντεβού με τον προπονητή Γιώργο Καλόμαλο και τους παίκτες στο δημοτικό γήπεδο Σπερχογείας “Πέτρος Γεωργανάς” στις 6.30 το απόγευμα. Εκεί αφού μοιραστεί το αθλητικό υλικό στους παίκτες στη συνέχεια θα ξεκινήσει η πρώτη προπόνηση για τη νέα χρονιά.

Η επίσημη έναρξη της προετοιμασία με τον καθιερωμένο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί άλλη ημέρα, μιας και δεν θα είναι σήμερα όλα τα μέλη της διοίκησης στο γήπεδο.

Ο προπονητής Γιώργος Καλόμαλος, που συνεχίζει για 3η σερί ποδοσφαιρική σεζόν στον πάγκο των “ταύρων” θα έχει στη διάθεση του, τους παίκτες από το υπάρχον υλικό που ανανέωσαν τη συνεργασία τους καθώς και τους 11 μέχρι στιγμής νεοπακτηθέντες. Αυτοί είναι οι Ηλίας Λαγωνικάκος, Παναγιώτης Πετράκος, Γρηγόρης Μωραγιάννης, Αργύρης Κωστόπουλος, Γρηγόρης Πανταζής, Γιάννης Κοτσιλιέρης, Λυκούργος Παπαδόγκωνας, Παναγιώτης Καραγιάννης, Γιώργος Οικονομόπουλος, Στράτος Παπανικολός και Πάρης Καλλιντέρης.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, διοίκηση και προπονητής έχουν σειρά επαφών για την απόκτηση και άλλων παικτών, μιας και έως τώρα ο αριθμός αυτών που στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας δεν είναι ο επιθυμητός για να μπορέσει η Σπερχογεία να πορευτεί καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος. Στόχος είναι να αποκτηθούν τουλάχιστον 4 ακόμη ποδοσφαιριστές σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα.