Τρίτη, 07 Αύγουστος 2018 14:03

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Συνέχισε την ενίσχυση με Βαγγέλη Καπακλή

Γράφτηκε από τον

Την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού του με έμπειρους παίκτες συνέχισε χθες ο Μεσσηνιακός, προχωρώντας στην απόκτηση του Βαγγέλη Καπακλή.

Ο έμπειρος αμυντικός, που από χθες το μεσημέρι αποτελεί το τρίτο μεταγραφικό απόκτημα των “πράσινων” ήρθε να προστεθεί στους Μαρίνο Σακκά και Παναγιώτη Παπαδέα, που είναι τα πρώτα αποκτήματα της ομάδας. Τρεις κινήσεις που δείχνουν και τις σκέψεις της διοίκησης στο θέμα της ενίσχυσης, που δεν είναι άλλο από την απόκτηση παικτών με εμπειρία, που θα βοηθήσουν όχι μόνο την ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους της, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες ώστε να δημιουργήσουν ένα καλό σύνολο, που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Παράλληλα θα δυναμώσει και άλλο το Μεσσηνιακό και θα τον κάνει ακόμη πιο ανταγωνιστικό, έτσι ώστε να μπορέσει να προχωρήσει στην υλοποίηση των στόχων που έχει θέσει η διοίκηση.

Ο Καπακλής την προηγούμενη σεζόν αγωνιζόταν στον Α.Ο. Φυτειάς Καλαμάτας, ενώ έχει αγωνιστεί σε Ομόνοια, Πάμισο, Απόλλων Καλαμάτας και Α.Ο. Φαραί.

Η ενίσχυση θα συνεχιστεί καθώς στα πλάνα του προπονητή Σταύρου Χριστόπουλου είναι να αποκτηθούν ακόμη 4 παίκτες ώστε ο Μεσσηνιακός να παρουσιαστεί δυνατός στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής. Ηδη οι επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους βρίσκονται σε εξέλιξη και δεν αποκλείεται εντός των ημερών να αποκτηθούν και άλλοι παίκτες.