Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 13:05

Σήμερα η επίσημη “πρώτη” της “Μαύρης Θύελλας”

Γράφτηκε από τον
Σήμερα η επίσημη “πρώτη” της “Μαύρης Θύελλας”

Την επίσημη “πρώτη” εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου θα κάνει σήμερα η “Μαύρη Θύελλα”.

Το ραντεβού έχει οριστεί στις 6.30 μ.μ. στο γήπεδο του Μεσσηνιακού όπου θα γίνει ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία, διοίκησης, τεχνικού τιμ και παικτών και θα ακολουθήσει προπόνηση. Θυμίζουμε ότι η Μεσσηνιακή ομάδα βρίσκεται στην τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας της και σήμερα θα γίνει απλώς η επίσημη “πρώτη”. Οσον αφορά το ρόστερ, η Καλαμάτα έχει πραγματοποιήσει δέκα μεταγραφές μέχρι τώρα, ωστόσο έχει ακόμη κενά στο ρόστερ τα οποία θα προσπαθήσει να καλύψει τις επόμενες μέρες.

Το υπάρχον υλικό και το τεχνικό τιμ

Στο ρόστερ της Καλαμάτας αυτή τη στιγμή βρίσκονται οι 3 παίκτες που έχουν ανανεώσεις από πέρυσι, οι Αθανασόπουλος, Ζαχαρόπουλος και Κανελλόπουλος και οι 10 νεοαποκτηθέντες παίκτες, οι Κόκκαλης, Μπίζος, Τσόπελας, Λαθύρης, Μίνγκας, Φουάσης, Αντωνιάδης, Κασιωτάκης, Βούρας, Ψάνης. Στις προπονήσεις συμμετέχουν ακόμη οι Μαστραντωνάκης (προέρχεται από Παναχαϊκήγ και η απόκτηση του αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες μέρες), οι 3 υπό δοκιμή Βραζιλιάνοι Ματέους Μάτα, Ρόνι Κάρλος και Έντζο Στράσε, ο υπό δοκιμή Χότζα, ένας ακόμη νεαρός υπό δοκιμή παίκτης από την Αθήνα και τέλος οι Κανανάι, Οικονομές που προέρχονται από την παιδική ομάδα της Καλαμάτας. Οσον αφορά το τεχνικό τιμ, εκτός από τον προπονητή Γιάννη Χριστόπουλο, υπάρχουν οι παρουσίες του του προπονητή φυσικής κατάστασης και βοηθού προπονητή Γιώργου Πολυμενέα, του βοηθού προπονητή Γιάννη Γεωργιτζίκη, του προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά.

Το τεχνικό τιμ της ακαδημίας

Οριστικοποιήθηκε και το τεχνικό τιμ της ακαδημίας της Καλαμάτας, το οποίο χθες ανακοινώθηκε και επίσημα από την Μεσσηνιακή ομάδα. Η ανακοίνωση αναφέρει: “Βασικός πυλώνας ανάπτυξης του ΠΣ “Η Καλαμάτα” αποτελούν οι Ακαδημίες της ομάδας και η αρχή αυτή αποτελεί την φιλοσοφία της διοίκησης και έναν από τους βασικούς άξονες του σχεδιασμού που θα οδηγήσουν τον σύλλογο στην επόμενη μέραΑναλυτικά, το προπονητικό τιμ των Ακαδημιών έχει ως εξής: Προπονητής Παιδικό – Junior : Φραγκίσκος Κεράνης. Προπονητή Παμπαδικό: Βαγγέλης Κουρεντζής. Προπονητής pro junior: Παναγιώτης Δρούγας. Προπονητής bambini: Χρήστος Μαραβέλας. Γυμναστής Ακαδημίας: Χρήστος Μαραβέλας. Προπονητής τερματοφυλάκων: Κώστας Παγανιάς. Η έναρξη των τμημάτων προσδιορίζεται προς τα τέλη Αυγούστου”.