Τετάρτη, 08 Αύγουστος 2018 15:09

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Στόχος η γρήγορη παραμονή

Γράφτηκε από τον

Να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα την παραμονή του στην κατηγορία έχει στόχο ο Ολυμπιακός Καλαμάτας, που τη Δευτέρα το απόγευμα ξεκίνησε την προετοιμασία του στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας”.

Οι “ερυθρόλευκοι” την περασμένη αγωνιστική χρονιά, δεν τα πήγαν καλά και μέχρι την τελευταία αγωνιστική διεκδίκησαν και κατάφεραν τελικά να πετύχουν την παραμονή τους. Ομως κανείς στην ομάδα δεν θέλει να συμβεί το ίδιο και τη νέα σεζόν και γι’ αυτό θα κάνουν το καλύτερο που μπορούν ώστε να σωθεί πολύ πιο γρήγορα, κάτι που επισήμανε και ο προπονητής Γιώργος Γρηγορόπουλος σε δηλώσεις του στο “Notosport”: “Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται την παραμονή στην κατηγορία. Αυτό θα βοηθήσει ώστε να πάρουν και περισσότερο χρόνο συμμετοχής τα νέα παιδιά της ομάδας, κάτι που είναι και η φιλοσοφία του Ολυμπιακού. Παράλληλα θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο”. Στην προσπάθεια για γρήγορη παραμονή αναμένεται να βοηθήσουν οι Κώστας Μάλαμας, Κλέαρχος Αλεξανδρόπουλος, Σταύρος Γαβράς, Παναγιώτης Βέλμαχος, Νικήτας Κουπούζος, Γιώργος Ζέππος, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα, οι δύο μέχρι στιγμής νεοαποκτηθέντες, αλλά και αυτοί που αποκτηθούν το επόμενο διάστημα.

Σημαντική προσθήκη ο Αντωνόπουλος

Στην προχθεσινή πρώτη προπόνηση έδωσαν το “παρών” οι δύο μέχρι στιγμής νεοαποκτηθέντες Σπύρος Αντωνόπουλος και Κώστας Κορομηλάς. Ο πρώτος αποτελεί σημαντική προσθήκη, καθώς η ομάδα χρειαζόταν έναν καλό τερματοφύλακα και ήταν η ιδανική περίπτωση, καθώς την προηγούμενη σεζόν υπερασπίστηκε την εστία του Πάμισου που στο τέλος της σεζόν κατέκτησε το πρωτάθλημα. Ο δεύτερος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά με την εμπειρία του στη μεσαία γραμμή. Το παρών έδωσαν δύο νεαροί σε ηλικία παίκτες ο Νίκος Μαυροειδέας και ο Χρήστος Δρούγας, 15 και 14 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι προωθήθηκαν από τις ομάδες υποδομής. Στην ομάδα αναμένεται να επιστρέψει και ο νεαρός τερματοφύλακας Κυριάκος Μαυροειδέας, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από το Ασπρόχωμα. Οι υπόλοιποι παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο Γιώργος Γρηγορόπουλος είναι οι Παναγιώτης Μπαζάνης, Σωτήρης Κακαλέτρης, Μάριος Μπέρμπερη, Νίκος Τσαναλίας,Νίκος Αναγνωστόπουλος, Βίκτωρας Τζαφέρι, Γιάννης Τσεκάνι, Νίκος Μάλαμας, Σταύρος Μαλαπάνης, Παναγιώτης Μπαντάς, Νίκος Μαγουλιανίτης, Κώστας Ζαχαρόπουλος, Χάρης Κολιός, Λουκάς Μουχαρέμι.

Δεν έγινε αγιασμός

Στο γήπεδο από πλευράς διοίκησης έδωσαν το παρών ο πρόεδρος Θανάσης Γκούζος και ο παράγοντας Μιχάλης Γεωργουλάκος. Λόγω διαφόρων υποχρεώσεων δεν ήταν άλλοι παράγοντες και έτσι δεν πραγματοποιήθηκε αγιασμός, κάτι που θα γίνει κάποια άλλη ημέρα. Η προετοιμασία περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις στο “Γιώργος Λουκαρέας”, ενώ ήδη έχει κλειστεί και το πρώτο φιλικό. Είναι την προσεχή Κυριακή με αντίπαλο την Α.Ε. Μάνης και θα διεξαχθεί στο γήπεδο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία. Ουσιαστικά θα είναι ξεμούδιασμα από τις συνεχόμενες προπονήσεις και γι’ αυτό ο Γιώργος Γρηγορόπουλος θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά. Αλλα δύο φιλικά θα δώσει στη συνέχεια ο Ολυμπιακός, το ένα είναι στις 19 Αυγούστου στη Σπερχογεία με την τοπική ομάδα και το άλλοο στις 29 του μήνα με την Ομόνοια.