Πέμπτη, 02 Ιανουάριος 2014 17:54

ΠΑΜΙΣΟΣ: Δεδομένη η μεταγραφική ενίσχυση

Γράφτηκε από τον

Στη 2η θέση της Α' τοπικής βρήκε το 2014 τον Πάμισο. Οι Νησιώτες έπεσαν από την κορυφή μετά την ήττα στο ντέρμπι με την Κυπαρισσία, αλλά απέχουν μόλις δύο βαθμούς από τον ΑΟΚ και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο πρώτος γύρος. Στη Μεσσήνη θεωρούν λοιπόν ότι η ομάδα μπορεί να πανηγυρίσει στο τέλος τον τίτλο και στη συνέχεια να διεκδικήσει στα μπαράζ την πολυπόθητη άνοδο στη Γ' εθνική.


Γι' αυτό και πριν από λίγες μέρες η διοίκηση ήρθε σε συμφωνία με τους Σπύρο Τσίκινη και Νίκο Γεωργακλή, οι οποίοι θα κοουτσάρουν τον Πάμισο στη συνέχεια της σεζόν, ενώ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μεταγραφική ενίσχυση.


Βασιλόπουλος - Καλλιντέρης

Δύο από τους παίκτες που ενδέχεται να φορέσουν τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου είναι οι Βασιλόπουλος και Καλλιντέρης, οι οποίοι αγωνίζονται στη Σπερχογεία. Σήμερα το βράδυ αναμένεται να γίνει διοικητικό συμβούλιο για τα μεταγραφικά, αλλά και για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Ακόμα υπάρχει σκέψη να αποχωρήσουν ορισμένοι παίκτες που δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα.
Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πάμισος προετοιμάζεται για το εντός έδρας παιχνίδι με τον Α.Ο. Φαραί, όπου η νίκη είναι μονόδρομος. Η ομάδα της Μεσσήνης θέλει να συνδυάσει τους τρεις βαθμούς με καλό ποδόσφαιρο για να αποδείξει ότι η ήττα στην Κυπαρισσία ήταν κακή παρένθεση.
Αμφίβολη είναι μόνο η συμμετοχή του τραυματία Ι. Τρίψα.