Παρασκευή, 17 Αύγουστος 2018 14:45

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Στον πάγκο ο Βλαχόγιαννης, ανανέωσε ο Δούνιας

Γράφτηκε από τον

Εντονη δραστηριότητα είχαμε τις προηγούμενες ημέρες στην Καλλιθέα, όπου η διοίκηση ξεκίνησε το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Η πρώτη κίνηση ήταν η πρόσληψη του Παναγιώτη Βλαχόγιαννη, ο οποίος θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας. Στη συνέχεια σε συνεργασία μαζί τους ξεκίνησε η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, όπου οι πρώτες κινήσεις αφορούσαν τις ανανεώσεις με παίκτες από το υπάρχον υλικό. Ετσι τη φανέλα της Καλλιθέας και τη νέα περίοδο θα φορούν οι Θανάσης Δούνιας, Δημήτρης Νικολόπουλος, Γιώργος Κουφός. Παράλληλα έγιναν και οι πρώτες προσθήκες από το μεταγραφικό παζάρι, καθώς αποκτήθηκαν τρεις ποδοσφαιριστές, ο νεαρός Γιώργος Αρβανίτης και οι έμπειροι Δημήτρης Αντωναίος, Πέτρος Μπούρδος και Τάσος Σαρδέλης. Ο Αρβανίτης είναι 17 ετών αγωνίζεται ως δεξιός μπακ και προέρχεται από το Δαναό. Οι Αντωναίος και Μπούρδος είναι έμπειροι αμυντικοί και ο Σαρδέλης, ο οποίος μετά από έναν χρόνο στη Μεθώνη, επιστρέφει στο “σπίτι” του. Οι κινήσεις ενίσχυσης θα συνεχιστούν, αφού οι άνθρωποι της Καλλιθέας αναζητούν επιθετικούς και γίνεται προσπάθεια να αποκτηθούν καλοί παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Αντίθετα αποχώρησαν οι Φίλιππος Μπάλλας, Οθωνας Εμμανουήλ και Τζουλιάνο Σούλα, ο οποίος πήγε στον Τσικλητήρα Πύλου.

Σημαντική η παραμονή Δούνια

Σε ότι αφορά το Θανάση Δούνια, η παραμονή του 28χρονου ποδοσφαιριστή αποτελεί σημαντική κίνηση για την ομάδα, ο οποίος ανανέωσε τη συνεργασία του για έναν ακόμη χρόνο. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός που ήρθε πέρσι στο β’ γύρο του πρωταθλήματος από τον Τσικλητήρα Πύλου βοήθησε τα μέγιστα ώστε η ομάδα να φτάσει στα μπαράζ ανόδου και να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για την παραπάνω κατηγορία. Η προσφορά του ήταν σημαντική και αυτό το εκτίμησαν στη διοίκηση και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε ανανέωση της συνεργασίας μαζί του. Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής πέρα από τις αγωνιστικές του υπηρεσίες θα βοηθήσει και σε οργανωτικά θέματα

Η μόνη από τη Β’ τοπική

Να σημειωθεί ότι η Καλλιθέα δήλωσε κανονικά συμμετοχή στο κύπελλο Μεσσηνίας, παρά το γεγονός ότι για τις ομάδες της Β’ τοπικής η συμμετοχή είναι προαιρετική. Μάλιστα οι δύο αγώνες, τα Σαββατοκύριακα 1-2 και 8-9 Σεπτεμβρίου για τη Β’ φάση, θα είναι και οι πρώτοι που θα δώσει η ομάδα τη νέα χρονιά. Θα είναι περισσότερα παιχνίδια προετοιμασίας, καθώς μία εβδομάδα νωρίτερα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τις προπονήσεις για τη νέα περίοδο. Κατά τα άλλα υπάρχει ικανοποίηση για τη στήριξη του κόσμου στο πρόσφατο πανηγύρι που διοργάνωσε η ομάδα με σκοπό να συγκεντρώσει έσοδα που θα βοηθήσουν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της χρονιάς. Μάλιστα οι παράγοντες ευχαριστούν τον κόσμο για την στήριξη που παρέχει στη ομάδα και στη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Πλαστικός τάπητας στο γήπεδο

Σε ότι αφορά την έδρα για προπονήσεις και παιχνίδια επίσημα και φιλικά, η Καλλιθέα θα χρησιμοποιήσει και τη νέα σεζόν το γήπεδο της Μεθώνης. Πάντως τα μέλη της διοίκησης και γενικά όλοι στην ομάδα ευελπιστούν ότι θα καταφέρει την αγωνιστική περίοδο που έρχεται να προλάβει να αγωνιστεί στο γήπεδο της, στην Καλλιθέα. Αυτό γιατί έχει βγει η δημοπρασία για την ανακατασκευή του αγωνιστική χώρου με την τοποθέτηση του πλαστικού τάπητα και εκείνο που απομένει είναι ο εργολάβος που έχει αναλάβει να το φτιάξει, είναι να ξεκινήσει τις εργασίες. Αν αυτό γίνει άμεσα τότε, μέχρι το τέλος του χρόνου είναι πιθανό η Καλλιθέα να επιστρέψει στη φυσική της έδρα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ