Σάββατο, 18 Αύγουστος 2018 11:17

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλικό τεστ σήμερα με Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Φιλικό τεστ σήμερα με Τσικλητήρα Πύλου

Στο Σουληνάρι θα μεταβεί σήμερα ο Απόλλωνας Καλαμάτας, προκειμένου να αντιμετωπίσει στις 6.30 μ.μ. σε φιλικό ματς τον Τσικλητήρα Πύλου.

  Πρόκειται για το δεύτερο τεστ της προετοιμασίας, έπειτα από αυτό με τη Μάνη (3-2). Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει σχήματα και πρόσωπα ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Εκτός πλάνων του τεχνικού του Απόλλωνα είναι οι τραυματίες Βασιλόπουλος, Περιβολάρης, που δεν συμμετέχουν στην προετοιμασία, καθώς και ο Στάθης Τσουλάκος. Ο τελευταίος αναμένεται πάντως να μπει από τη Δευτέρα στο πρόγραμμα των προπονήσεων.
Στα μεταγραφικά, ο Απόλλωνας μετρά μέχρι σήμερα οχτώ προσθήκες. Ο λόγος για τους Γιάννη Καραχάλιο, Παναγιώτη Γιακουμή,  Στέλιο Σπανό, Στάθη Τσουλάκο, Νέστορα Μπάκα, Χαράλαμπο Κουλουμπό Φίλιππο Παπαθεοδωρίδη και Γιάννη Κουτσουρόπουλο.  Πρόθεση διοίκησης και τεχνικής ηγεσίας είναι να γίνουν  άλλες 2-3 μεταγραφές προκειμένου ο Απόλλωνας να έχει ένα γεμάτο ρόστερ που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, αλλά και του κυπέλλου Μεσσηνίας.