Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 13:57

ΠΑΜΙΣΟΣ: Χαλάει η μεταγραφή του Πουλάκου

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: Χαλάει η μεταγραφή του Πουλάκου

Ο Γιώργος Πουλάκος αποτέλεσε το πρώτο θερινό μεταγραφικό απόκτημα του Παμίσου, αλλά όλα δείχνουν ότι δεν θα φορέσει τη φανέλα του Παμίσου σε επίσημο παιχνίδι.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η μεταγραφή του 35χρονου επιθετικού χαλάει, μιας και υπάρχει διαφορά φιλοσοφίας ανάμεσα στις δύο πλευρές. Χθες μάλιστα ο παίκτης δεν έλαβε μέρος στην προπόνηση των “πρασίνων”,  που  γυμνάστηκαν τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα. Αν τελικά δεν προχωρήσει η συνεργασία με τον Πουλάκο, τότε οι Νησιώτες θα κινηθούν και για την απόκτηση επιθετικού περιοχής.

Ερχονται τέσσερις παίκτες

Δύο Βραζιλιάνοι, ένας Πορτογάλος και ένας Μαροκινός αναμένεται να βρίσκονται σήμερα στη Μεσσήνη, προκειμένου να δοκιμαστούν από τον Πάμισο. Οι άνθρωποι των “πρασίνων” δεν γνωστοποιούν την ταυτότητά τους, παρά μόνο ότι πρόκειται για μεσοεπιθετικούς που διαθέτουν κοινοτικό διαβατήριο και εφόσον ικανοποιήσουν θα αποκτηθούν. Τους ποδοσφαιριστής επρόκειτο να υποδεχτεί την Παρασκευή το βράδυ στην Αθήνα ο Γιώργος Πετρουλάκης, ο οποίος και θα τους συνοδέψει στη Μεσσήνη.
Απαντες αναμένεται να λάβουν μέρος και στο αυριανό φιλικό του Παμίσου, με αντίπαλο την Α.Ε. Μάνης. Το εν λόγω τεστ θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης και είναι το πρώτο από την μέρα που ξεκίνησε η προετοιμασία. Να σημειωθεί ότι ο Πάμισος έχει κλείσει φιλικό παιχνίδι και με την Πελλάνα Καστορείου στις 5 Σεπτεμβρίου.