Σάββατο, 18 Αυγούστου 2018 15:17

Ξεκίνησε η δουλειά στη Μεθώνη

Γράφτηκε από τον
Ξεκίνησε η δουλειά στη Μεθώνη


Με στόχο μια καλύτερη πορεία από την περσινή, όπου αγχώθηκε για την παραμονή στην Α1 τοπική, ξεκίνησε χθες το απόγευμα την προετοιμασία της η Μεθώνη.

H πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο της ομάδας, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Κοσυφολόγου, ο οποίος συνεχίζει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο, ενώ παράλληλα τελέστηκε και ο αγιασμός για να πάει καλά η χρονιά.
Η Μεθώνη ενισχύθηκε αισθητά στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά οι ιθύνοντες δεν βάζουν για την ώρα ψηλά τον πήχη των προσδοκιών, λέγοντας ότι στόχος είναι να μια ανταγωνιστική ομάδα, που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο. Τα νέα αποκτήματα είναι οι Στέλιος Ηλιόπουλος, Μάριος Βουρνάς, Παναγιώτης Παπανικολόπουλος, Βαγγέλης Τσέλιος και Νίκος Τριανταφυλλάκης, ενώ παίκτης της Μεθώνης θα πρέπει να θεωρείται και ο ακραίος επιθετικός Δημήτρης Παπαδημητρίου, που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Σπερχογεία.  Ακόμα στις προπονήσεις θα λάβουν μέρος και αρκετά παιδιά από την ακαδημία (Νίκος Τσώνης, Γιώργος Καραγλάνης, Γιώργος Κοτσίρης, Γιώργος Γαλανόπουλος, Γιώργος Ασημάκης, Γιάννης Τσατάς).
Στον αντίποδα αποχώρησαν οι Παναγιώτης Ξυδιάς, Βασίλης Γιάνναρης, και Τάσος Σαρδέλης.