Δευτέρα, 20 Αύγουστος 2018 18:44

Μπαίνει στο γήπεδο το Καλό Νερό

Γράφτηκε από τον
Μπαίνει στο γήπεδο το Καλό Νερό

Ραντεβού στο γήπεδο της Κυπαρισσίας έχουν σήμερα στις 8 το βράδυ, ο προπονητής Σάκης Διονυσόπουλος και οι ποδοσφαιριστές του Καλού Νερού, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τη προσεχή αγωνιστική περίοδο.


Στη σημερινή πρώτη συνάντηση, θα γίνει η γνωριμία ανάμεσα στα παλιά και τα νέα πρόσωπα της ομάδας, η διοίκηση και ο προπονητής στην ομιλία τους θα ενημερώσουν τους παίκτες για τους στόχους που θα έχει τη φετινή σεζόν το Καλό Νερό. Στη συνέχεια αφού παραλάβουν το αθλητικό υλικό και το πρόγραμμα της προετοιμασίας θα βγουν στην αγωνιστικό χώρο για να πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.
Ο καθιερωμένος αγιασμός αναμένεται να γίνει κάποια άλλη ημέρα ώστε να είναι όλοι οι παίκτες κοντά στην ομάδα.
Ο Σάκης Διονυσόπουλος θα έχει στη διάθεση του στη διάρκεια της φετινής χρονιάς, τους ντόπιους παίκτες και όσους ανανέωσαν τη συνεργασία του, τους νεοαποκτηθέντες Παναγιώτη Πλάκα, Μπάμπη Μουζή, Γιώργο Γκεϊβελόπουλο, Θανάση Λούτο, καθώς και όσους αποκτηθούν τις επόμενες ημέρες. Σε ότι αφορά τον Θανάση Λούτο, πρόκειται για τερματοφύλακα που αγωνιζόταν στον Απόλλωνα Φιγαλείας ομάδας Α1 τοπικής Ηλείας και αποτελεί την τελευταία μέχρι στιγμής μεταγραφή.
Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες ολοκληρώθηκε και τυπικά η ανανέωση της συνεργασίας με τον επιθετικό Γιώργο Μητρόπουλο. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής, με εξαίρεση μια παρένθεση 6 μηνών, όπου αγωνίστηκε στην Εράνη, θα βρίσκεται στο Καλό Νερό για 5η σερί σεζόν.
Σε ότι αφορά την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, οι άνθρωποι της ομάδας συνεχίζουν τις επαφές τους για την πραγματοποίηση μιας ακόμη μεταγραφής, που αναμένεται να είναι και η τελευταία της θερινής περιόδου.