Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2018 14:53

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νέο φιλικό σήμερα με Σπερχογεία

Γράφτηκε από τον
ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νέο φιλικό σήμερα με Σπερχογεία

 

Το τρίτο φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας του δίνει σήμερα το απόγευμα ο Απόλλωνας Καλαμάτας με τη Σπερχογεία. Το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί στις 6 το απόγευμα στο γήπεδο της Σπερχογείας “Πέτρος Γεωργανάς”.

Κατά τα άλλη η προετοιμασία συνεχίζεται κανονικά, με κάποιες απουσίες, αφού υπάρχουν παίκτες που αντιμετωπίζουν μακροχρόνια προβλήματα. Ο λόγος για τους Νίκο Περιβολάρη, Νίκο Βασιλόπουλο, Νίκο Μπαζίγο, όπου και οι τρεις βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους. Επίσης εκτός προπονήσεων βρίσκεται ο Στάθης Τσουλάκος, ο οποίος είχε τενοντίτιδα και θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων σε 10 ημέρες περίπου.

Εκτός από το σημερινό φιλικό, ο προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος έχει προγραμματίσει άλλο ένα για την προσεχή Κυριακή. Ο Απόλλωνας θα υποδεχτεί τον Τσικλητήρα Πύλου, αλλά για την ώρα δεν έχει οριστεί το γήπεδο που θα γίνει το φιλικό. Από εκεί και πέρα έχει γίνει συζητήσεις και με τον Πάμισο για τη διεξαγωγή φιλικού την ερχόμενη Τετάρτη, αλλά δεν υπάρχει για την ώρα συμφωνία.