Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 15:20

ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ: Ενίσχυση στην άμυνα με Νίκο Παπαγεωργίου

Γράφτηκε από τον

 

Παίκτης του Τσικλητήρα θα πρέπει να θεωρείται ο Νίκος Παπαγεωργίου.

Ο έμπειρος αμυντικός έχει συμφωνήσει με τη διοίκηση της ομάδας της Πύλου και ήδη μετέχει στην προετοιμασία. Ο Παπαγεωργίου αγωνιζόταν πέρυσι στο Διαβολίτσι, ενώ στο παρελθόν έχει φορέσει ξανά τη φανέλα του Τσικλητήρα, που ενισχύεται στα μετόπισθεν.

Ο Παπαγεωργίου είναι το 11ο κατά σειρά θερινό απόκτημα, όχι όμως και τελευταίο, αφού ο φιλόδοξος σύλλογος κινείται για την απόκτηση επιθετικού.

Χωρίς γκολ το φιλικό με Απόλλωνα

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το φιλικό του Τσικλητήρα με τον Απόλλωνα Καλαμάτας, το περασμένο Σάββατο στο γήπεδο του Σουληναρίου. Αυτό ΄ήταν το δεύτερο τεστ της προετοιμασίας, μετά τη νίκη με 2-0 στο φιλικό με τον Τέλλο Αγρα. Ο Γιώργος Αργυρόπουλος χρησιμοποίησε 17 συνολικά παίκτες και έμεινε ευχαριστημένος από την εμφάνιση της ομάδας του.

"Φαίνεται ότι βαδίζουμε σε καλό δρόμο και είναι πολύ σημαντικό που αρκετός κόσμος από την Πύλο ήρθε να μας δει. Χρειαζόμαστε τη συμπαράστασή του, γιατί είμαστε μια νέα ομάδα, που χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά"., το σχόλιο του προπονητή του Τσικλητήρα που έδωσε φανέλα βασικού στους Ντουγέρογλου, Γκορτζιλά, Κ. Μεμά, Σεφεράσι, Γεωργιάδη, Ι. Τρίψα, Ιλιάζι, Χρ. Τρίψα, Τσώνη, Διακουμή και Σούλη. Επαιξαν και οι Κούρταλης, Κοτσοβός, Κουρεμπανάς, Ζίου, Καγιανάς και Αλντο.

Επόμενο φιλικό για τον Τσικλητήρα την προσεχή Κυριακή με τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο "Γ. Λουκαρέας" στην άτυπη φιλική ρεβάνς.

Ακόμα η ομάδα της Πύλου έχει κλείσει φιλικά με την Κυπαρισσία στις 29 Αυγούστου και με την Ανδρούσα στις 5 Σεπτεμβρίου.