Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 15:54

ΟΜΟΝΟΙΑ: Ξεκίνησε προετοιμασία με στόχο την παραμονή

Γράφτηκε από τον

Με βασικό στόχο τη γρήγορη παραμονή στην κατηγορία, η Ομόνοια ξεκίνησε προχθές το απόγευμα την προετοιμασία της.

Η Καλαματιανή ομάδα θα επιδιώξει να υλοποιήσει τη νέα χρονιά δύο στόχους όπως σημείωσε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Μπλέτσας μιλώντας χθες στο “Notosport”: “Ο στόχος της ομάδας είναι η γρήγορη παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και μετά θέλουμε να πάρουν χρόνο συμμετοχής περισσότεροι νεαροί παίκτες, που διαθέτει στο δυναμικό της η ομάδα”.

Ο Βασίλης Μπλέτσας, που πριν από περίπου 10 ημέρες ανέλαβε την τεχνική καθοδήγηση της Ομόνοιας, θα έχει στη διάθεση του στη διάρκεια της χρονιάς τους Δημήτρη Πολυμενέα, Σταμάτη Φέστα, Γιάννη Καρύδη, Γιώργο Μπάλλα, Νίκο Σπυρόπουλο, Κώστα Κοστρίβα, Μιχάλη Στυλιανόπουλο, Νίκο Π. Σπυρόπουλο, Τσάκωνα, Λεωνίδας Δεδούση, Παναγιώτη Γιαννούλη (παλιοί), Δημήτρη Μπαλαούρα, Γιώργο Δρογγίτη, Παναγιώτη Ματθαίο-Λίβα, Στράτο Μιχελή, Βαγγέλη Μπεκιάρη, Αγγελο Γουδέλη, Κώστα Βασιλόπουλο, Γιάννη Σταθόπουλο, Στάθη Αρβανίτη και Διονύση Χανδρινό (νέοι).

Εφτασε τις 10 μεταγραφές

Σε ότι αφορά τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού, επέστρεψε στην ομάδα μετά από 3 χρόνια ο υψηλόσωμος επιθετικός Διονύσης Χανδρινός. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ακόμη σε Παναθηναϊκό Καλαμάτας, Α.Ο. Φαραί και Κεραυνό.

Εντός των ημερών αναμένεται να ολοκληρωθεί ακόμη μία μεταγραφή, καθώς οι επαφές με τον 33χρονο αμυντικό Κώστα Καρδάση είναι στο τελικό στάδιο και το μόνο που απομένει είναι να προχωρήσουν σε συμφωνία.

Τέλος το προσεχές Σάββατο η Ομόνοια θα δώσει το πρώτο της φιλικό παιχνίδι. Συγκεκριμένα θα υποδεχτεί στις 6 το απόγευμα στο “Γιώργος Λουκαρεάς” τον Ηρακλής Καλαμάτας. Την άλλη εβδομάδα θα δώσει ένα φιλικό, που περισσότερο θα έχει χαρακτήρα διτέρματος με τον Ολυμπιακός Καλαμάτας, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί η ημέρα διεξαγωγής και η ώρα έναρξης.