Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 16:52

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Θετικά στοιχεία στο πρώτο φιλικό

Γράφτηκε από τον

 

Θετικά στοιχεία είδε ο Γιώργος Γρηγορόπουλος (φωτό) στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας που έδωσε ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής στη Σπερχογεία με αντίπαλο την τοπική ομάδα.

Ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” στο παραπάνω φιλικό που ήταν το πρώτο στο πλαίσιο της προετοιμασίας χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του. Αναφερόμενος σε αυτό το πρώτο τεστ, μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του στο “Notosport” ανέφερε: “Στο φιλικό με τη Σπερχογεία έπαιξαν όλα τα παιδιά. Εδειξαν καλό πρόσωπο στο α’ μέρος, όπου είχαμε δυνάμεις και είδα κάποια τακτικά κομμάτια. Στη συνέχεια πήραν μέρος όλα τα παιδιά που ακολουθούν την προετοιμασία. Εμεινα ευχαριστημένος από την παρουσία των παιδιών και την προσπάθεια τους. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά ώστε να παρουσιαστούμε έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις. Πλήρη εμπιστοσύνη δίνω σε όλα τα παιδιά και είμαι σίγουρος ότι μέσα από τη δουλειά θα βγάλουμε καλή εικόνα τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Μας ενδιαφέρει να δουλέψουμε σκληρά στην προετοιμασία και όχι τα αποτελέσματα στα φιλικά για να μπορέσουμε να ετοιμαστούμε για τις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις”.

Σιγά - σιγά ολοκληρώνονται οι κινήσεις ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, σε ότι αφορά τις μεταγραφές αναμένεται τουλάχιστον δύο κινήσεις, ένας μεσοαμυντικός και ένας επιθετικός και εκεί έχει στραφεί το μεγαλύτερο ενδιαφέρον των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Από εκεί και πέρα σε εξέλιξη βρίσκεται η υπόθεση με τον Ελτον Ντέρτζιαν. Ο έμπειρος αμυντικός συνεχίζει να προπονείται με την ομάδα και σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει αν θα αποκτηθεί ή όχι. Ο κ. Γρηγορόπουλος θα έχει στη διάθεση του τον Δημήτρη Σταυρόπουλο, ο οποίος είχε δοθεί δανεικός στην ΑΕΚ Καλαμάτας και επιστρέφει, καθώς και στους νεαρούς Χρήστο Δρούγα, Νίκο Μαυροειδέα και Χάρη Γιαννόπουλο, που προωθήθηκαν από την παιδική ομάδα.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ