Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 17:17

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Πρώτο φιλικό την Πέμπτη με Αναγέννηση Παραλίας

Γράφτηκε από τον

Στη δεύτερη εβδομάδας της προετοιμασίας της μπήκε η νεοφώτιστη στην Α1 τοπική Θύελλα Χαρακοπιού.

Ο προπονητής της ομάδας Παντελής Τσιγαρίδης (φωτό) παράλληλα με τις προπονήσεις, έχει αρχίσει την αναζήτηση αντιπάλων για τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων, ώστε να μπορέσει σιγά-σιγά να μοντάρει την ομάδα για τις επίσημες υποχρεώσεις της. Ηδη έχει κλείσει τα δύο πρώτα φιλικά με Αναγέννηση Παραλίας και Ολυμπιακός Ανάληψης. Με την Αναγέννηση θα είναι και αντίπαλοι στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 τοπικής, ενώ ο Ολυμπιακός αγωνίζεται μια κατηγορία παραπάνω. Σε ότι αφορά το φιλικό με τη “Μπάρτσα” έχει οριστεί να γίνει την προσεχή Πέμπτη στις 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων). Το φιλικό με τον Ολυμπιακό Ανάληψης θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία, μέχρι τώρα όλα κυλούν ομαλά και από προχθές Δευτέρα η ομάδα μπήκε στη δεύτερη εβδομάδα, με τις προπονήσεις να γίνονται στο γήπεδο της Κορώνης.

Η στελέχωση του έμψυχου δυναμικού δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη, καθώς στόχος είναι να γίνει άλλη μία στη θέση του τερματοφύλακα. Ηδη έχουν γίνει οι απαραίτητες επαφές και σύντομα θα κλείσει το θέμα.