Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 18:05

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Φιλική ισοπαλία στο πρώτο τεστ με Ηρακλή

Γράφτηκε από τον

 

Το πρώτο του φιλικό στο πλαίσιο της προετοιμασίας έδωσε την Κυριακή ο Εθνικός Μελιγαλά αντιμετωπίζοντας εντός έδρας τον Ηρακλή Καλαμάτας.

Ηταν περισσότερο παιχνίδι διαδικαστικού χαρακτήρα και για να ξεμουδιάσουν οι παίκτες από το καθημερινό πρόγραμμα της προετοιμασίας, το οποίο έληξε ισόπαλο 1-1.

Ο προπονητής Μιχάλης Φασουλής είχε την ευκαιρία να σχηματίσει μια πρώτη εικόνα από την ομάδα και παράλληλα έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του. Σχετικά με το φιλικό, αλλά και την έως τώρα πορεία της προετοιμασίας, μας είπε: “Ηταν το πρώτο φιλικό, το οποίο είχε περισσότερο διαδικαστικό χαρακτήρα, αλλά και να ξεμουδιάσουν τα παιδιά από τις καθημερινές προπονήσεις. Από εκεί και πέρα η προετοιμασία πάει καλά. Τα παιδιά προσπαθούν να βγάλουν το πρόγραμμα των προπονήσεων και σιγά-σιγά να προετοιμαστούν για τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες απουσίες λόγω εργασίας, αλλά αυτό συμβαίνει αυτή την εποχή, όμως σε λίγες ημέρες θα επιστρέψουν όλοι στο καθημερινό πρόγραμμα”.

Στο φιλικό δεν συμμετείχε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ο Δημήτρης Κουρούπης.

Η εβδομάδα θα κυλήσει με καθημερινές προπονήσεις στο γήπεδο του Μελιγαλά και το Σάββατο ο Εθνικός θα δώσει το δεύτερο φιλικό του. Συγκεκριμένα θα αντιμετωπίσει εντός έδρας τον Τέλλο Αγρα.

Αλλη μια μεταγραφή

Σε ακόμη μια μεταγραφή προχώρησε η διοίκηση του Εθνικού, καθώς πρόσθεσε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας τον 26χρονο μέσο Φώτη Γεωργιόπουλο, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ανδρούσα. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής αποτελεί το 4ο μεταγραφικό απόκτημα, μετά τους Δημήτρη Κουρούπη, Παναγιώτη Ξυδιά και Διονύση Τσιριγώτη.