Πέμπτη, 23 Αύγουστος 2018 12:13

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με το... ζόρι 11άδα στην Κόρινθο μετά το... μπάχαλο με τα δελτία!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Με το... ζόρι 11άδα στην Κόρινθο μετά το... μπάχαλο με τα δελτία!

 

Δεν φθάνουν στη “Μαύρη Θύελλα” τα “μαγειρέματα” στην ΕΠΟ για τους ομίλους της νέας Γ’ εθνικής (αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο), τώρα έχει να αντιμετωπίσει και το μπάχαλο που επικρατεί με τα δελτία ενόψει της πρεμιέρας του κυπέλλου Ελλάδας.

Η Καλαμάτα θα μεταβεί την Κυριακή στην Κόρινθο για να αντιμετωπίσει την Κόρινθο 2006 και με το... ζόρι θα συμπληρώσει 11άδα, μιας και δεν έχει δικαίωμα να χρησιμοποιήσει τους περισσότερους από τους παίκτες που απέκτησε αυτό το καλοκαίρι! Η διάταξη του κανονισμού των μεταγραφών αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές από επανεγγραφή δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής πριν την 1η Σεπτεμβρίου και η Ομοσπονδία όρισε την πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδας το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Αυγούστου!

Και όλα αυτά ενώ αποφάσισε από φέτος να συμπεριλάβει στο θεσμό και τους κυπελλούχους των Ενώσεων.

Η Ομοσπονδία θα μπορούσε είτε να τροποποιήσει τον κανονισμό, είτε να ορίσει το Σεπτέμβριο τους πρώτους νοκ - άουτ αγώνες ώστε ομάδες που έχουν επενδύσει σε παίκτες από μεγαλύτερες κατηγορίες, όπως και η Καλαμάτα, να μπορούν να τους χρησιμοποιήσουν και να είναι ανταγωνιστικές. Αν λοιπόν δεν αλλάξει κάτι η Μεσσηνιακή ομάδα θα αγωνιστεί την Κυριακή με όσους παίκτες συνεχίζουν από πέρυσι και όσους αποκτήθηκαν από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Τα “βαριά χαρτιά” της “Μαύρης Θύελλας”, όπως οι Μίνγκας, Βούρας, Μαστραντωνάκης, Βοσκόπουλος, Αντωνιάδης θα είναι λοιπόν απόντες και ενώ τα δελτία τους έχουν κατατεθεί.

Το ίδιο πρόβλημα έχουν φυσικά και άλλες ομάδες που ενισχύθηκαν με ποδοσφαιριστές από το... πάνω ράφι αυτό το καλοκαίρι.

Ο Γιάννης Τσόπελας, που έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Κόρινθο, ταλαιπωρείται από θλάση στο δικέφαλο και γι’ αυτό το λόγο θα πήγαινε χθες στην Αθήνα ώστε να εξεταστεί από τον κ. Τσικούρη, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Οπως και να ‘χει στην Καλαμάτα δεν θα ρισκάρουν.

Είδε την Κόρινθο 2006 ο Γεωργιτζίκης

Η Καλαμάτα μπορεί να έπαιζε την Κυριακή φιλικό στη Σπάρτη, αλλά ο Γιάννης Γεωργιτζίκης δεν ήταν εκεί. Ο συνεργάτης του Γιάννη Χριστόπουλου είδε την ίδια ώρα από κοντά την προσεχή αντίπαλο της “Μαύρης Θύελλας” στο φιλικό που έδωσε με την Ενωση Λέρνας, από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-0.

Ο κ. Γεωργιτζίκης μετέφερε στον κ. Χριστόπουλο τα θετικά και τα αρνητικά της Κορίνθου 2006, η οποία μετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα, αλλά πέρυσι έκανε πρωταθλητισμό.

Να σημειωθεί ότι το κυριακάτικο ματς είναι νοκ – άουτ και θα ξεκινήσει στις 5 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Κορίνθου. Η ΕΠΟ ανακοίνωσε χθες και τους διαιτητές. Ο Βασίλης Στάμος θα σφυρίξει το Κόρινθος 2006 – Καλαμάτα με βοηθούς τους Δημήτρη – Αλέξανδρο Σταυρόγλου και Μάριο – Βασίλη Στάμο, όλοι από το σύνδεσμο Αθηνών. Παρατηρητής θα είναι ο Γιάννης Βασιλόπουλος από την Αχαία.