Πέμπτη, 23 Αύγουστος 2018 13:29

ΠΑΜΙΣΟΣ: “Δεν θα δεχτούμε καμία ποδοσφαιρική ανήθικη πράξη”, λέει ο Πετρουλάκης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ: “Δεν θα δεχτούμε καμία ποδοσφαιρική ανήθικη πράξη”, λέει ο Πετρουλάκης

 

Αναστάτωση προκάλεσαν και στη Μεσσήνη τα σχέδια που φαίνεται να επεξεργάζονταν στην ΕΠΟ για τους ομίλους της Γ’ εθνικής.

Η Επιτροπή πρωταθλήματος ήθελε να στείλει εκτός... Πελοποννήσου μόνο την Καλαμάτα και τον Πάμισο, τοποθετώντας τις δύο Μεσσηνιακές ομάδες στον όμιλο των αθηναϊκών σωματείων!

Μια απόφαση χωρίς λογική, που αγνοεί επιδεικτικά τα γεωγραφικά κριτήρια με τα οποία γίνεται ο καταρτισμός των ομίλων. Προφανώς για να εξυπηρετηθούν άλλες ομάδες που στοχεύουν τη νέα σεζόν στην άνοδο.

Το εφιαλτικό σενάριο, που θα τίναζε στα ύψη τον προϋπολογισμό της “Μαύρης Θύελλας” και των “πρασινων” σε πρώτη φάση αποφεύχθηκε, μιας και ο καταρτισμός των ομίλων αναβλήθηκε. Η ανησυχία πάντως παραμένει για τυχόν άλλες αλχημείες ενόψει της αυριανής απόφασης για τον καταρτισμό των ομίλων.

“Δεν θα δεχτούμε καμία ποδοσφαιρική ανήθικη πράξη. Είμαστε σύσσωμοι στο πλευρό της Ενωσης στον αγώνα που κάνει. Και την Παρασκευή αντιπροσωπεία της ομάδας μας θα βρεθεί στα γραφεία της ΕΠΟ”, λέει στην “Ελευθερία” ο Γιώργος Πετρουλάκης.

Ο γενικός αρχηγός του Παμίσου ήταν την Τρίτη σε ανοιχτή γραμμή με τον πρόεδρο της ΕΠΣΜ Βασίλη Σπηλιώτη, που βρέθηκε στην Αθήνα μαζί με συνεργάτες του και μέλη της διοίκησης της Καλαμάτας για να σταματήσουν το “μαγείρεμα”. Ο παράγοντας των “πρασίνων” ξεκαθαρίζει ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να περάσει και όλοι στον Πάμισο είναι αποφασισμένοι για δυναμικές αντιδράσεις.