Πέμπτη, 23 Αύγουστος 2018 16:50

Τρεις μεταγραφές έκανε το Βλαχόπουλο

Γράφτηκε από τον
Τρεις μεταγραφές έκανε το Βλαχόπουλο

Σε τρεις μεταγραφές προχώρησε το Βλαχόπουλο που ετοιμάζεται για την συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Συγκεκριμένα απέκτησε τον 29χρονο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Δωδέκατο που πέρυσι ήταν στον Ολυμπιακό Ανάληψης και έχει παίξει και στον Παπαφλέσσα Αμφειας, τον 20χρονο μέσο Θανάση Χρόνη (Α.Ε. Γαργαλιάνων, Στενωσιά) και τον 38χρονο Δημήτρη Κανελλόπουλο από τον Παπαφλέσσα Χώρας.

Από εδώ και πέρα η ομάδα του Βλαχόπουλου αναζητά έναν τερματοφύλακα για να συμπληρώσει το ρόστερ της και είναι σε επαφή με ορισμένους μεταγραφικούς στόχους.

Το σημαντικό για το Βλαχόπουλο είναι πως παρέμεινε η συντριπτική πλειοψηφία από το περσινό ρόστερ, ενώ ανανέωσε και ο Βαλάντης Σπυρόπουλος. Αυτοί που αποχώρησαν είναι οι Σταθόπουλος, Κυριάκος και Κώστας Λυμπερόπουλος.

Επιπλέον εσωτερική μεταγραφή θεωρείται και ο επιθετικός Κώστας Ψώνης, που επιστρέφει μετά από λίγα χρόνια στην ομάδα του χωριού του.

Να θυμίσουμε πως στον πάγκο του Βλαχόπουλου θα βρίσκεται τη νέα σεζόν ο Δημήτρης Λίτσας και στόχος είναι η άνοδος στην Α1 τοπική κατηγορία.

Η προετοιμασία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την Δευτέρα στο γήπεδο Βλαχόπουλου, που διαθέτει πλέον πλαστικό τάπητα.