Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 15:08

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ζήτησε αναβολή για το κύπελλο

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ζήτησε αναβολή για το κύπελλο

 

Να αναβληθεί ο κυριακάτικος εκτός έδρας αγώνας του κυπέλλου Ελλάδας με την Κόρινθο 2006 ζήτησε από την ΕΠΟ η “Μαύρη Θύελλα”, καθώς μετά το θέμα που έχει προκύψει με τα δελτία δεν διαθέτει ικανό αριθμό παικτών.

Αυτό είναι μάλιστα το δεύτερο αίτημα αναβολής που κατέθεσε η Καλαμάτα, μιας και δεν θα μπορεί να χρησιμοποιήσει μεθαύριο τους περισσότερους από τους παίκτες που απέκτησε αυτό το καλοκαίρι. Θυμίζουμε ότι η διάταξη του κανονισμού των μεταγραφών αναφέρει ότι οι ποδοσφαιριστές από επανεγγραφή δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής πριν την 1η Σεπτεμβρίου. Η Ομοσπονδία όμως, όρισε την πρεμιέρα του κυπέλλου Ελλάδας στις 26 Αυγούστου! Η Καλαμάτα,- αν δεν γίνει δεχτό το αίτημά της, θα συμπληρώσει με το ζόρι 11άδα στην Κόρινθο και με όσους παίκτες συνεχίζουν από πέρυσι ή προέρχονται από ερασιτεχνικά πρωταθλήματα.

Κοινή επιστολή στην ΕΠΟ

Στη ‘Μαύρη Θύελλα” περιμένουν με αγωνία και τη σημερινή συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία μεταξύ άλλων αναμένεται να αποφασίσει για τον καταρτισμό των ομίλων του πρωταθλήματος. Ενόψει μάλιστα της συνεδρίασης οι” ΕΠΣ Μεσσηνίας, Αχαΐας, Αρκαδίας και Ζακύνθου με κοινή τους επιστολή στην Ομοσπονδία (έχει στείλει μόνη της και η ΕΠΣ Λακωνίας) στέλνουν μήνυμα-τελεσίγραφο στην ΕΠΟ να μην περάσει το ...τερατούργημα που σκέφτεται για τον καταρτισμό των Ομίλων της Γ' Εθνικής, βάζοντας τον Ιάλυσο Ρόδου στον 5ο όμιλο αλλά και διαχωρίζοντας τον από τον Διαγόρα Ρόδου, μεταφέροντας Καλαμάτα και Πάμισο αλλού (με Αττική και Κυκλάδες), και διάφορα σχετικά!

“Δεν πρόκειται να ανεχθούμε, ούτε να επιτρέψουμε να δημιουργηθεί όμιλος που θα ενώσει τα Δωδεκάνησα με το Νότιο Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Κάτι τέτοιο εμποδίζει τις ομάδες μας να είναι βιώσιμες και όπως οι ίδιες μας ανακοίνωσαν, δεν πρόκειται να συμμετάσχουν εφ' όσον τα έξοδά τους αυξάνονται κατακόρυφα. Επίσης τα γεωγραφικά κριτήρια καταστρατηγούνται χωρίς να μπορούμε να αντιληφθούμε το λόγο ή την οποιαδήποτε σκοπιμότητα”, αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Ξεκινούν οι εγγραφές για τις ακαδημίες

Ξεκινούν από σήμερα οι εγγραφές στις ακαδημίες του ΠΣ “Η Καλαμάτα”, οι οποίες μπαίνουν από φέτος σε νέα βάση με στόχο την ανάδειξη και αξιοποίηση του πλούσιου καλαματιανού ταλέντου παράλληλα με τις έννοιες της ευγενούς άμιλλας, του υγιούς συναγωνισμού και την σωστή διαπαιδαγώγηση των νεαρών ποδοσφαιριστών. Στελεχωμένες με έμπειρους και ικανούς τεχνικούς και με την απαραίτητη υλικοτεχνική και ιατρική υποστήριξη, οι “μελανόλευκες” ακαδημίες ανοίγουν τις πόρτες τους και περιμένουν παλιά και νέα παιδιά, όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του συλλόγου. Οι εγγραφές θα γίνονται Δευτέρα έως Παρασκευή στα γραφεία της ομάδας, στο γήπεδο Μεσσηνιακού και ώρες 09:00-14:00 και 18:00-20:00. Το Σάββατο από 10:00 έως 13:00. Οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ. Να σημειωθεί πως τιμ μάνατζερ των ακαδημιών αναλαμβάνει ο Στέλιος Παπαδόπουλος ενώ όπως έχει ήδη γίνει γνωστό το προπονητικό τιμ απαρτίζουν οι: Προπονητής Παιδικό – Junior: Φραγκίσκος Κεράνης. προπονητή Παμπαδικό: Βαγγέλης Κουρεντζής, προπονητής pro junior: Παναγιώτης Δρούγας, προπονητής bambini: Χρήστος Μαραβέλας, γυμναστής ακαδημίας: Χρήστος Μαραβέλας και προπονητής τερματοφυλάκων: Κώστας Παγανιάς