Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 16:21

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Θετική εικόνα στο φιλικό με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον

Καλό βαθμό πήραν οι παίκτες του Διαβολιτσίου στο προχθεσινό δυνατό τεστ με αντίπαλο τον Παναρκαδικό που προπονεί πλέον ο Μεσσήνιος Αντώνης Μαυρέας.

Ο ΑΟΔ αναδείχθηκε ισόπαλος χωρίς τέρματα απέναντι σε μια ομάδα Γ’εθνικής, αλλά το αποτέλεσμα είναι το τελευταίο που ενδιέφερε τον Κώστα Παλαμάρα. Ο προπονητής του Διαβολιτσίου έμεινε ικανοποιημένος από τη διάθεση και τα τρεξίματα που έβγαλε η ομάδα του στο μόλις δεύτερο φιλικό της προετοιμασίας της. Ο φιλόδοξος σύλλογος είχε καλή εικόνα απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται σε υψηλότερη κατηγορία και έδειξε να βρίσκεται στο σωστό δρόμο ενόψει της έναρξης των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η αρχική 11άδα του Διαβολιτσίου ήταν: Κωνσταντακόπουλος, Γεωργιόπουλος, Εμμανουήλ, Μπαστακός, Μπαλόπουλος, Τζανετέας, Πιτσιλής, Κρεμμύδας, Κάνιστρας, Τσουκαλάς. Ζάκκας. Επαιξαν και οι Σουλαντίκας, Πάλιας, Σταματελόπουλος, Λιόλιος, Πουλόπουλος, Γκότσης.

Για τον Παναρκαδικό ξεκίνησαν οι Ψυχογιός, Καπετανάκης, Μπινιώρης, Σεντεμέντες, Νάνος, Στρέμπας, Τσιώλης, Δ. Λυμπερόπουλος, Νικολάου, Ν. Λυμπερόπουλος και Μουλιάτος. Επαιξαν και οι Μάραντος, Γεωργακόπουλος, Σπίνος, Τσουμπακέας, Μπλέτσας, Μπαζάνης.