Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2018 16:52

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χωρίς πέντε με Τέλλο Αγρα

Γράφτηκε από τον
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Χωρίς πέντε με Τέλλο Αγρα

 

Με πολλές και σημαντικές απουσίες θα αγωνιστεί ο Ηρακλής Καλαμάτας στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς.

Οι "κυανόλευκοι" το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενηθούν από τον Τέλλο Αγρα στους Γαργαλιάνους σε ένα ματς όπου ο τεχνικός τους Αρις Γαλανόπουλος δεν θα έχει πέντε παίκτες στην διάθεση του.

Ο λόγος για τους Φίλαι, Δ. Βλαχάκη, Μπρακούλια, Σπαντιδέα και Κουκούτση, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι από το περσινό πρωτάθλημα. Ο πρώτος μάλιστα είναι τιμωρημένος με 18 αγωνιστικές από το ματς με τον Χανδριναϊκό, ενώ από το ίδιο ματς με 6 αγωνιστικές τιμωρήθηκε ο Δ. Βλαχάκης και με 3 οι υπόλοιποι τρεις παίκτες.

Ο Ηρακλής μέχρι σήμερα έχει δώσει ένα φιλικό ματς, αυτό με τον Εθνικό Μελιγαλά που έληξε ισόπαλο με 1-1.

Τυχερός ο Γιώργος Σπίνος!

Ο Γιώργος Σπίνος, ένας από τους φίλους και χορηγούς της ομάδας, ήταν ο τυχερός της λαχειοφόρου αγοράς του Ηρακλή Καλαμάτας. Ο Σπίνος είχε αγοράσει τον τυχερό κλήρο με αριθμό 926 και κέρδισε ένα μηχανάκι scooter jet 50, το οποίο παρέλαβε χθες από το κατάστημα mοto Nikas και τον Ηλία Νίκα, του οποίου ήταν προσφορά το μηχανάκι. Η λαχειοφόρος είχε 100% επιτυχία και οι άνθρωποι του Ηρακλή ευχαρίστησαν όσους την στήριξαν. Στη φωτογραφία, από αριστερά, ο παράγοντας του Ηρακλή Μιχάλης Κουτίβας, ο Γιώργος Σπίνος με την κόρη του Αγγελική, ο παράγοντας του Ηρακλή Παναγιώτης Κομπότης και ο Ηλίας Νίκας.