Παρασκευή, 24 Αύγουστος 2018 17:08

Κανονικά το Σαββατοκύριακο η σέντρα στη Super League

Γράφτηκε από τον
Κανονικά το Σαββατοκύριακο η σέντρα στη Super League

Η Super League αποφάσισε να αρχίσει κανονικά το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο, όπως ήταν προγραμματισμένο, με την δική της προκήρυξη. Παράλληλα, επισημαίνεται από τη Λίγκα ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της τροποποίησης που πέρασε η ΕΠΟ.

Στην απόφαση να αρχίσει το πρωτάθλημα αυτό το Σαββατοκύριακο έφτασε το Δ.Σ. της Super League στη σημερινή του συνεδρίαση. Οι εκπρόσωποι των 16 ΠΑΕ θεώρησαν ότι δεν μπορεί να αναβληθεί η πρεμιέρα και έτσι όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά, μη αποδεχόμενοι την απόφαση της Ε.Ε. ΕΠΟ για τη διεξαγωγή μπαράζ του 13ου της Super League με τον 2ο της Football League.

Ως προκήρυξη, θα παραμείνει αυτή που έχει ήδη συμφωνηθεί και ορίζει τον υποβιβασμό τριών ομάδων και την άνοδο μίας από την δεύτερη τη τάξει κατηγορία, ενώ από τη Λίγκα τονίζεται ότι θα κινηθεί δικαστικά κατά της τροποποίησης που πέρασε σήμερα η Ομοσπονδία. Έτσι, λοιπόν, παρά τον κίνδυνο της αναβολής, εντούτοις αποφασίστηκε να έχουμε σέντρα!

Το νομικό πλαίσιο για αναβολή δεν βρέθηκε και οι ρήτρες της NOVA που υπάρχουν σε περίπτωση αναβολής, έκανε τους ανθρώπους του συνεταιρισμού να μην αποφασίσουν αναβολή. Η Λίγκα υποστηρίζει ότι ισχύει η προκήρυξη που έστειλε στην ΕΠΟ και θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο για να ανατρέψει την απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής.

Πηγή: sport24.gr