Σάββατο, 25 Αύγουστος 2018 11:32

Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Παρατείνεται η αγωνία για Καλαμάτα και Πάμισο - Στις 6 Σεπτεμβρίου ο καταρτισμός των ομίλων

Γράφτηκε από τον

Από φθινόπωρο και... βλέπουμε. Ούτε χθες λύθηκε τελικά το μυστήριο με την σύνθεση των ομίλων στη Γ’ εθνική.

Η ΕΠΟ ανέβαλε για τις 6 Σεπτεμβρίου τον καταρτισμό των ομίλων και μέχρι τότε η Καλαμάτα και ο Πάμισος που εκπροσωπούν τη Μεσσηνία στις εθνικές κατηγορίες, θα ζουν με την αγωνία.

Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες που ένα μήνα πριν από την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος δεν γνωρίζουν ποιες ομάδες θα αντιμετωπίσουν! Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ δεν συζήτησε χθες το “φλέγον” θέμα, αλλά σίγουρα εισέπραξε τη δυσαρέσκεια των παραγόντων για τα διάφορα σενάρια που ακούγονται αυτές τις μέρες. Στα γραφεία της Ομοσπονδίας βρέθηκε μάλιστα και χθες ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας Βασίλη Σπηλιώτης, μαζί με τον αντιπρόεδρο της Ενωσης Ηλία Αλεξανδρόπουλο, καθώς και ο πρόεδρος της Καλαμάτας Αποστόλης Κουκούτσης, ο γραμματέας Στέλιος Κουτίβας και ο τιμ μάνατζερ της “Μαύρης Θύελλας” Παύλος Κρεμμύδας.

Ο κ. Σπηλιώτης και οι παράγοντες της Καλαμάτας μίλησαν με ανθρώπους της ΕΠΟ και παράγοντες άλλων Ενώσεων, που βρέθηκαν και αυτοί στα γραφεία θορυβημένοι από τις “αλχημείες” για τους ομίλους.

Θυμίζουμε ότι τη Δευτέρα βρήκε προς τα... έξω ότι στην ΕΠΟ σχεδίαζαν να στείλουν εκτός Πελοποννήσου την Καλαμάτα και τον Πάμισο, τοποθετώντας τις δύο Μεσσηνιακές ομάδες στον όμιλο των Αθηνών και φέρνοντας στη θέση τους τον Ιάλυσο ενώ η άλλη ομάδα της Ρόδου, ο Διαγόρας θα έμπαινε στο γκρουπ των ομάδων της πρωτεύουσας! Τα γεωγραφικά κριτήρια με τα οποία γίνεται ο καταρτισμός των ομίλων πάνε δηλαδή... περίπατο, προφανώς για να εξυπηρετηθούν άλλες ομάδες.

Το εκτός λογικής σενάριο δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό από τη “Μαύρη Θύελλα”, τον Πάμισο και την ΕΠΣ Μεσσηνίας, που βρίσκονται σε επιφυλακή για να επιστρέψει η.. κανονικότητα όσον αφορά τη σύνθεση των ομίλων. Οπως και να χει η ιστορία έχει ακόμα μπόλικο ζουμί και τις επόμενες ημέρες θα κορυφωθούν οι ζυμώσεις πριν παρθούν οι τελικές αποφάσεις.

Ως εκ τούτου είναι άγνωστο και το πότε θα διεξαχθεί η κλήρωση της Γ’ εθνικής, που έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 23 Σεπτεμβρίου.

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ