Κυριακή, 26 Αυγούστου 2018 10:38

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Με πρωινή προπόνηση αρχίζει τη φετινή σεζόν

Γράφτηκε από τον

 

Την πρώτη προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα πραγματοποιήσει σήμερα στις 11 το πρωί η γυναικεία ομάδα του Εθνικού Καλαμάτας.

Η διοίκηση έχει δώσει ραντεβού με την προπονήτρια Ντορίτα Μαυροειδή και τις αθλήτριες στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας σήμερα το πρωί, όπου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση της χρονιάς και στη συνέχεια η προπόνηση.

Πριν βγουν στο γήπεδο θα υπάρχει ομιλία από τους παράγοντες της ομάδας και την προπονήτρια, σχετικά με τους στόχους της ομάδας. Μετά θα δοθεί το αθλητικό υλικό σε όλα τα κορίτσια που στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και στη συνέχεια θα πραγματοποιήσουν την πρώτη προπόνηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ομάδα τη φετινή σεζόν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής γυναικών.

Ο Ντορίτα Μαυροειδή θα έχει διπλό ρόλο, καθώς εκτός από την τεχνική καθοδήγηση των αθλητριών θα προσφέρει τις υπηρεσίες της και ως παίκτρια. Στη διάθεση της για το νέο πρωτάθλημα θα έχει τις παρακάτω αθλήτριες Δέσποινα Δημητρακοπούλου, Αντωνία Πουλακίδα, Μαρία Βουτσά, Σία Φιλανδριανού, Κατερίνα Κόντη, Ελένη Τσαμπούκου, Λαμπρινή Γιαννοπούλου, Σούλα Γιαννοπούλου, Φωτεινή Παπαδοπούλου, Κωνσταντίνα Τσάκαλη, Κωνσταντίνα Λεμπέση, Εύα Σακκά, Αρτεμις Νίκα, Βασιλική Σπηλιοπούλου, Αναστασία Καλύβα, Αριστέα Κομινάκης, Φαίκη Νικολοπούλου, Γιώτα Σαούτη, Ελπίδα Χαρλέπα, Μαρία Παναγιωτακοπούλου, Μαρία Μυκονιωτάκου και Δανάη Τσιγάρου.