Σάββατο, 25 Αύγουστος 2018 17:51

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Νέο φιλικό τεστ σήμερα με αντίπαλο τον Αίαντα

Γράφτηκε από τον
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Νέο φιλικό τεστ σήμερα με αντίπαλο τον Αίαντα

 

Νέο φιλικό, το τρίτο στη σειρά, δίνει σήμερα η Αναγέννηση Παραλίας με αντίπαλο τον Αίαντα.

Το φιλικό έχει προγραμματιστεί για τις 6 το απόγευμα στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων), με τον προπονητή της “Μπάρτσα” Τάσο Χαρίτου να δίνει χρόνο συμμετοχή σε όλα τα παιδιά που θα έχει στη διάθεση του.

Την εβδομάδα που πέρασε η Αναγέννηση αντιμετώπισε στο ίδιο γήπεδο κατά σειρά τον Παπαφλέσσα Χώρας (1-1) και τη Θύελλα Χαρακοπιού την Πέμπτη το βράδυ, την οποία νίκησε με 4-2 (Νικολακόπουλος, Μαθιόπουθλος, Καρμπαλιώτης, Ντούλης).

Σε ότι αφορά τις προπονήσεις, σε γενικές γραμμές, όλα κυλούν ομαλά και το πρόγραμμα περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων, έτσι ώστε οι ποδοσφαιριστές να γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους και σιγά-σιγά να δημιουργήσουν ένα καλό σύνολο, το οποίο να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Τελείωσαν χθες τα μαθήματα

Χθες πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξη των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας της ομάδας.

Η ακαδημία λειτούργησε για μικρό χρονικό διάστημα και χθες είχε προγραμματιστεί μια μικρή γιορτή, σαν λήξη των θερινών μαθημάτων. Η ακαδημία θα επαναλειτουργήσει στις αρχές Σεπτέμβρη, πιθανόν με έναρξη των σχολείων, για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο.